ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Το Σπίτι Της Ναόμι Κάμπελ Στην Τουρκία Μοιάζει (Επίτηδες) Με Μάτι!!!

Ετούτο εδώ το πράγμα που βλέπεις είναι ένα σπίτι, συγκεκριμένα ένα σπίτι σε ιδιωτικό νησάκι, πιο συγκεκριμένα το σπίτι που υποτίθεται ότι θέλει να χτίσει το πρώην μοντέλο και certified μουρλή Ναόμι Κάμπελ στην Τουρκία. Τα ξένα σάητς ονοματίζουν το νησί «Isla Playa de Cleopatra», κάτι που δε
βγάζει κανένα νόημα, αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό, κι ας εστιάσουμε στο ίδιο το σπίτι, το οποίο είναι μια απιθανότητα, κάτι το αδιανόητο, ένα στρογγυλό θερμοκήπιο στο κέντρο ενός μέρους που είναι σχεδιασμένο για να μοιάζει με το σύμβολο του ματιού του Αιγύπτιου θεού Ώρου (το οποίο συμβολίζει την προστασία, την ισχύ και την υγεία ή κάτι τέτοια κουραφέξαλα) όταν το κοιτάς από το διάστημα. Παρακάτω τα renderings και οι κατόψεις.
Αυτό το πράγμα, λοιπόν, είναι ένα τετραώροφο θερμοκήπιο που το σχεδίασε αυτός. Πρόσεχε τώρα: Το ότι το site του έχει ένα αδιανόητο νταπα-ντούπα που δεν κλείνει κάτι σου λέει για την αισθητική και τα μυαλά του, αν δηλαδή σου είχε μείνει καμιά αμφιβολία από τα παλαβά renderings. Το όλο κατασκεύασμα φωνάζει «χαϊδεύω ένα γατί και μισώ το Τζέημς Μποντ», αλλά το πιο αστείο απ’ όλα είναι η οικολογική έμφαση στο θέμα. Υποτίθεται ότι αυτός ο γυάλινος θόλος είναι ενεργειακά αυτόνομος, και θα προσφέρει δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά το χειμώνα χωρίς κατανάλωση νεκρών δεινόσαυρων. Να πώς:
Μάλιστα.
Το σπιτόσκυλο έχει να πει εντάξει, σίγουρα, ό,τι πείτε, μόνο που πέρα απ’ όλα τα άλλα ίσως δεν είναι καλή ιδέα να φτιάξετε ακριβώς έτσι, με τόσο γυαλί γύρω γύρω, ένα σπίτι για μια κυρία που συνηθίζει να εκτοξεύει τσάντες, παπούτσια και άλλα βαριά αντικείμενα ολούθε όποταν έχει νεύρα.

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: