ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Δύσκολες ώρες για τη Νανά Παλαιτσάκη

Μάχη με τη ζωή έδωσε η δημοσιογράφος Νανα Παλαιτσάκη. Ποιο ακριβώς πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Νανά Παλαιτσάκη;
Ένα πραγματικό μαρτύριο πέρασε η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να είναι αντιμέτωπη με το θάνατο.
Η νέα περιπέτεια με το πρόβλημα υγείας της, ξεκίνησε πριν από δεκαπέντε μέρες, όταν άρχισε ξαφνικά να έχει έντονους πόνους στην κοιλιά.
«Ένιωθα πόνους στην κοιλιά, οι οποίοι μέρα με τη μέρα άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονοι. Δεν ήξερα τι συμβαίνει, ώσπου ένα βράδυ πονούσα τόσο πολύ που αναγκάστηκα να πάω σε εφημερεύον νοσοκομείο», λέει η Νανά Παλαιστάκη.
Κι εκεί είναι που ξεκινά η οδύσσειά της. Οι γιατροί της είπαν ότι είναι μια απλή γαστρεντερίτιδα και την έστειλαν στο σπίτι της. Οι πόνοι όμως γίνονταν ακόμα πιο έντονοι με αποτέλεσμα ο γιατρός της να την στείλει σε άλλο νοσοκομείο και μετά από σειρά εξετάσεων να διαγνωστεί με οξεία περιτονίτιδα.
Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, αφού είχε καθυστερήσει πάρα πολύ και υπήρχε κίνδυνος για την ίδια της τη ζωή.
Η περιπέτεια όμως δεν τέλειωσε εκεί, αφού η Νανά Παλαιτσάκη κόλλησε ενδοσοκομειακή λοίμωξη, ενώ μολύνθηκαν και τα ράμματά της.
«Πήγα και γύρισα. Έφτασα στο θάνατο, αλλά ευτυχώς γύρισα», λέει τώρα η Νανά Παλαιτσάκη και προσπαθεί να ξεχάσει όσα πέρασε.
Τέλος καλό λοιπόν όλα καλά. Αυτή τη στιγμή η δημοσιογράφος βρίσκεται στο σπίτι της και αναρρώνει από το πρόβλημα υγείας της, έχοντας στο πλευρό της τους δύο άνδρες της ζωή της, τον σύντροφό της Άλεξ και τον γιο της Αλέξανδρο.                              

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

1 σχόλιο:

nikolaos είπε...

Ο Θεός να την Έχει καλά
nikolaos
από /eisagios.blogspot.com