ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου για την κανονική λειτουργία των Γυμνασίων Εράτυρας και Τσοτυλίου!

Χωρίς να ανασταλεί η λειτουργία των Γυμνασίων Εράτυρας και Τσοτυλίου, όπως και του Λυκείου Τσοτυλίου, θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας. Η ηγεσία του Υπουργείου αφού επανεξέτασε όλα τα επιχειρήματα της Δημοτικής Αρχής του Βοΐου, όσο και τις σύσσωμες φωνές των τοπικών κοινωνιών, έκρινε
αναγκαία τη συνέχιση λειτουργίας των σχολικών μονάδων. Έτσι το Γυμνάσιο Τσουτυλίου συνεχίζει τη λειτουργία διατηρώντας τις Λυκειακές τάξεις, ενώ ως παράρτημα του Γυμνασίου Γαλατινής θα λειτουργήσει και το Γυμνάσιο της Εράτυρας.
Η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, χαιρετίζει τη νέα απόφαση του Υπουργείου Παιδείας που ουσιαστικά αποκατέστησε μια αδικία για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Εράτυρας και του Τσοτυλίου: «Τα επιχειρήματά μας προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας εισακούστηκαν. Οι σχολικές μονάδες του Βοΐου συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους, όπως σύσσωμες οι τοπικές κοινωνικές ζητούσαν. Καλώ μαθητές και γονείς να αφοσιωθούν στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, που θα τους βρει και πάλι στα δικά τους σχολεία. Παράλληλα θέλω να διαμηνύσω προς πάσα κατεύθυνση πως το Βόιο έχει ένα μόνο δρόμο εάν θέλει να ορθοποδήσει στο μέλλον. Οι τοπικές του κοινωνίες και οι τοπικοί φορείς να προχωρήσουν ενωτικά και χωρίς φωνές τοπικισμού που μόνο άσχημα αποτελέσματα έφεραν για τον τόπο μας».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: