ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Β’ φάση Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς

Στη διαδικασία των πέναλτι προκρίθηκε η Πεντάβρυσος(5-6 στην Πολυκάρπη),
ενώ την έκπληξη της ημέρας έκανε το Κωσταράζι αποκλείοντας στην Κορησό την τοπική Δόξα
Με τη διεξαγωγή της πρώτης δόσης των αγώνων κυπέλλου της Β’ φάσης, συνεχίστηκε σήμερα η αγωνιστική δραστηριότητα της ΕΠΣ Καστοριάς.
Περιπετειώδη νίκη-πρόκριση πέτυχε η Πεντάβρυσος στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Πολυκάρπη την οποία και απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-6. Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2 ενώ στην παράταση οι φιλοξενούμενοι αν και πήραν το προβάδισα με 2-4, τελικά με δύο γκολ που δέχθηκαν, το ματς έληξε ισόπαλο 4-4, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούνε στην… άχαρη διαδικασία των πέναλτι. Ωστόσο, κι εκεί η εξέλιξη ήταν δραματική με τους κυανόλευκους τελικά να εξασφαλίζουν το εισιτήριο της πρόκρισης, καθώς επικράτησαν με σκορ 5-6!!!
Η ‘’βόμβα’’ της ημέρας ‘’έσκασε’’ στην Κορησό, όπου η τοπική Δόξα γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου (ομάδα β’ κατηγορίας) με σκορ 0-1. Τέλος, ο Παναργειακός και τα Λακκώματα εύκολα ή δύσκολα επικράτησαν των αντιπάλων τους (Χιλιλόδενδρο και Ακαδημία Κάστωρα με 1-0 και 3-0 αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή τους στην επόμενη φάση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Σάββατο (17:00)
Παναργειακός – Χιλιόδενδρο 1-0
Λακκώματα – Ακαδημία Κάστωρ 3-0
Κορησός – Κωσταράζι 0-1
Πολυκάρπη – Πεντάβρυσος 2-2 (4-4 παρ., πεν. 5-6 )
Οι αγώνες της β’ φάσης ολοκληρώνονται αύριο με τις εξής αναμετρήσεις :
Κυριακή (17:00)
Μαυροχώρι – Οινόη
Γραμμοχώρια – ΑΟ Κάστωρ
Κρανοχώρι – ΑΓΣ Καστοριά
Αστραπή Μες. - Καλλιθέα
Δείτε περισσότερα θέματα 
sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια: