ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η κρίση χτύπησε τα πάντα.Αναγκάστηκε να κλέβει...στρινγκ από την αφεντικίνα της!

Στα Δικαστήρια θα βρεθούν γνωστή 50άρα επιστήμονας από την Αμαλιάδα με την οικιακή της βοηθό, αφού την κατηγορεί... πως της έκλεβε τα στρινγκ! 
Απίστευτο κι όμως αληθινό! 
Σαν να μην έφθανε αυτό, την κατηγορεί και για δυσφήμιση, αφού -όπως ισχυρίζεται- η οικιακή βοηθός διέδιδε στην μικρή κοινωνία της πόλης πως η αφεντικίνα της όχι μόνο φορά προκλητικά εσώρουχα αλλά είναι και σεξουαλικά επικίνδυνη!
Οι δύο γυναίκες ήταν αχώριστες φίλες μιας και η 
οικιακή βοηθός είχε αναλάβει εκτός των άλλων και την επιτήρηση των παιδιών της αφεντικίνας της, η οποία είναι γνωστό σε όλη την περιοχή πως είναι αρκετά ευκατάστατη. Στην Αμαλιάδα ο τσακωμός των δύο γυναικών και η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, έχει κάνει... τον γύρο της πόλης. Οι «κακές γλώσσες» μάλιστα λένε πως πιθανόν να κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από αυτή την περίεργη ιστορία! Είναι, όμως, η πρώτη φορά που κάποια θα καθίσει στο εδώλιο... για κλοπή στρινγκ!
Όπως είναι φυσικό, η οικιακή βοηθός δεν βρίσκεται πλέον στο σπίτι της επιστήμονος, η οποία είχε πει χαρακτηριστικά πως... την έκλεβε συνεχώς (όχι μόνο τα στρινγκ), ενώ έφθανε στο σημείο να της παίρνει και τα εσώρουχα! Αυτή ήταν και η δικαιολογία για την απόλυση και την διακοπή της φιλίας τους. Από την πλευρά της η οικιακή βοηθός... μόνο τρελή δεν την έχει βγάλει με όσα ακούει (κατά διαστήματα) να λέγονται για το πρόσωπό της με «πηγή των φημών» την πρώην αφεντικίνα της.
Οι πληροφορίες για την διένεξη μεταξύ των δύο γυναικών έφθασαν μέχρι και την Πάτρα, αφού η πρώτη διατηρεί σχέσεις και με την αχαϊκή πρωτεύουσα. Αλλά ο Ηλειακός κάμπος έχει βουίξει στην κυριολεξία από τα καμώματα... και των δύο!
stoklari
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: