ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα!

Νεφώσεις που σταδιακά από τα δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας μετά το μεσημέρι βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011. Το βράδυ τα φαινόμενα θα επηρρεάσουν τοπικά το Βόρειο και κυρίως το Βορειοδυτικό Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 19 έως 32 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, από 20 έως 28 στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, ενώ στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο βορειοδυτικοί ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Λίγες νεφώσεις που αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν, με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς στην πόλη και στο εσωτερικό του νομού και στους 30 βαθμούς στις ακτές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, με παροδικές βροχές ή καταιγίδες τις απογευματινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.
meteo
Δείτε περισσότερα θέματα  

Δεν υπάρχουν σχόλια: