ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η Τζένη Βάνου σε νέες περιπέτειες!!!

Νέο χτύπημα για την Τζένη Βάνου! Πούλησε ακόμα και το σπίτι της και επένδυσε ό,τι είχε και δεν είχε σε ένα μίνι μάρκετ προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην αυτή και ο γιος της.
Τρία χρόνια αργότερα η μεγάλη κυρία του τραγουδιού αναγκάζεται να
βάλει λουκέτο στην οικογενειακή αυτή επιχείρηση, αφού τα έσοδα δεν κάλυπταν ούτε τις πάγιες ανάγκες.
Σήμερα, χωμένη πιο βαθιά στο πρόβλημα, ζει στο ενοίκιο ευελπιστώντας κάποια στιγμή να της δοθεί μια μικρή τιμητική σύνταξη. «Θέλω να πάρω κάτι στον εγγονό μου αλλά δεν μπορώ». Αυτή είναι η μεγαλύτερη στενοχώρια της σήμερα, όπως εξομολογείται στην «Espresso».
Το μίνι μάρκετ της Τζένης λειτουργούσε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και τον πρώτο καιρό πήγαινε πολύ καλά. Η οικονομική κρίση όμως χτύπησε ανελέητα τα όνειρα της μεγάλης μας τραγουδίστριας να έχει ένα επαγγελματικό αποκούμπι. Γεγονός που την κάνει να νιώθει άσχημα, αφού τώρα δεν έχει δουλειά ούτε ο γιος της που κρατούσε την επιχείρηση.
Το μαγαζί αυτό το είχε ανοίξει με τα χρήματα που είχε βάλει στην τράπεζα πουλώντας το σπίτι της. Η ίδια αποφεύγει να πει πόσα χρήματα έχει χάσει από αυτό το εγχείρημα, αφού ακόμα δεν έχει συναντηθεί με τον λογιστή της για να κάνει αποτίμηση της κατάστασης. Το καλό είναι ότι δεν χρωστούν σε προμηθευτές. «Ο κόσμος δεν έπαψε να μπαίνει στο μαγαζί, αλλά σταδιακά -μειώνοντας τα αγοραστικά του είδη λόγω της κρίσης- δεν ψώνιζε πλέον και από εμάς όσα ψώνιζε παλιότερα. Κάποια στιγμή μπαίναμε μέσα με το… κεφάλι. Αρχίσαμε να μη μπορούμε να ήμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Μου έλεγε ο γιος μου “μαμά, θα πάθω εγκεφαλικό”… Κι έτσι αποφασίσαμε και το κλείσαμε» μας λέει.
Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές στο παρελθόν η Τζένη Βάνου έχει αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα και χτυπήματα της μοίρας. Κάτι που επιβεβαιώνει και η ίδια ρίχνοντας πάντα τα βάρη… πάνω της.
«Ναι! Εχω περάσει στη ζωή μου τόσα πολλά πράγματα που λίγοι άνθρωποι τα έχουν περάσει. Ο,τι και να μου συμβαίνει, ό,τι στενοχώρια να έχω λέω στον εαυτό μου “σκάσε και μη μιλάς, εσύ φταις”. Δεν ήμουν η γυναίκα που σκορπούσε τα λεφτά της για τα πάθη της. Αλλά είμαι σκορποχέρα για τους άλλους. Θέλει η ξαδέλφη μου αυτό, πάρ’ το, θέλει ο φίλος μου το άλλο, πάρ’ το… Αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα στο τέλος -ενώ είμαι στις μαύρες μου και απελπισμένη- ο Θεός με βοηθάει…»
- Τώρα τα βγάζετε δύσκολα πέρα;
Ναι, και ξέρεις γιατί; Οχι για μένα, αλλά για τον εγγονό μου τον Βασιλάκη, που είναι τριάμισι χρόνων. Θέλω να του πάρω κάτι και δεν μπορώ.
- Παίρνετε σύνταξη;
Οχι. Εδώ και λίγους μήνες έχω κάνει τα χαρτιά μου για να πάρω τιμητική σύνταξη. Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα…
- Και τώρα πώς ζείτε;
Κοίτα να δεις, έχω αδέλφια, έχω οικογένεια, έχω δικούς μου ανθρώπους…
Η Τζένη Βάνου είναι η τραγουδίστρια που η Νάνα Μούσχουρη έχει μιλήσει δημόσια με τα καλύτερα λόγια για τη φωνή της. «Αν είχα τη φωνή της θα είχα κάνει δυο φορές καριέρα στο εξωτερικό…» έχει δηλώσει. Υπάρχουν όμως και πάρα πολλοί άλλοι συνάδελφοί της που εκφράζουν τον θαυμασμό τους, όχι μόνο για τα φωνητικά της προσόντα, αλλά και για το ήθος της.
Την ενημερώνουμε πως κάποιοι συνάδελφοί της σκέφτονται να κάνουν μια συναυλία για να τη βοηθήσουν οικονομικά…
«Απαπα! Ούτε να το ακούω δεν θέλω αυτό! Δεν πρόκειται να δεχτώ κάτι τέτοιο…» τονίζει. Πάντα περήφανη και αξιοπρεπής, προτιμάει να τα βγάλει πέρα μόνη της ακόμα κι αν χρειαστεί να ξαναβρεθεί σε κάποια πίστα. Για την ακρίβεια σε ένα κέντρο που να μην προσβάλλει την αισθητική της.
«Αν μου γίνει μια πρόταση σε μια καλή ταβέρνα, θα πάω. Δεν θέλω όμως να πάω σε ένα λαϊκό μαγαζί που υπάρχει μια τέτοια κατάσταση η οποία να με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Δηλαδή να τραγουδάς κάπου όπου αντί για το τραγούδι να προωθούνται άλλα πράγματα…» εξομολογείται.
Espressonews
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: