ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πέθανε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Καραγεωργίου!

Σε ηλικία 53 χρόνων πέθανε ο Νίκος Καραγεωργίου, γιος του αείμνηστου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Καραγεωργίου και Γραμματέας της Ν.Ε.του ΠΑΣΟΚ καθώς και στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Λάμπρου Παπαδήμα.
Ο Νίκος Καραγεωργίου ήταν καθηγητής αλλά ως
παιδί της μεταπολίτευσης γεννημένος μέσα σε μια πολιτική οικογένεια ασχολήθηκε έντονα με τον πολιτικό φορέα με τον οποίο πολιτεύτηκε και ο πατέρας του και έτσι μετά τη συνεργασία του με τον Λ.Παπαδήμα ασχολήθηκε με την κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.
Εκλέχτηκε ο Νίκος Καραγεωργίου Α’Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής σε μια κρίσιμη για την οργάνωση εποχή μετά την αποτυχημένη θητεία του σημερινού βουλευτή Νίκου Τσώνη.
Ήταν υποχρεωμένος ο Νίκος Καραγεωργίου να ξαναζωντανέψει την οργάνωση, να ενώσει την διασπασμένη Νομαρχιακή και να κρατήσει ισορροπίες σε μια ταραγμένη περίοδο και τα κατάφερε.
Όμως διαδοχικές αποτυχίες του ΠΑΣΟΚ σε πολιτικό επίπεδο όπως δημοτικές και Νομαρχιακες εκλογές ουσιαστικα προκάλεσαν στο Νίκο Καραγεωργίου έντονη απογοήτευση και αποχώρησε απο την ενεργό κομματική δράση.
Εδώ και λίγους μήνες ο Νίκος Καραγεωργίου αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα Υγείας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι έπασχε από καρκίνο στους πνεύμονες.
Η κατάσταση του ήταν πολύ σοβαρή, οι γιατροί δυστυχώς δεν έδιναν πολλές ελπίδες και μετά από σχετικά σύντομη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός της Αθήνας, ο Νίκος Καραγεωργίου άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.         

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: