ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Αγωνία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για την ομάδα τους!

Τη δική τους κραυγή αγωνίας, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό Βόλου και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Δ' Εθνική, έβγαλαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μαγνησίας.
Εκ μέρους των παικτών του συλλόγου μίλησε ο Ηλίας Σολάκης, ο οποίος στράφηκε κατά του ΠΣΑΠ, η διοίκηση του οποίου δεν
έχει πάρει θέση για το μέλλον των ποδοσφαιριστών-μελών του συλλόγου.
«Έχω να εκφράσω ένα παράπονο. Έπρεπε ήδη να έρθει ένας εκπρόσωπος, να ρωτήσει και να μάθει. Το μόνο που έκαναν ήταν να στείλουν ένα έγγραφο στις 16 Ιουνίου, το οποίο απευθυνόταν στον πρόεδρο της ΕΠΟ και ένα άλλο στις 24 Αυγούστου που έκανε απλή ενημέρωση. Δεν αρκούν αυτά, ίσως θα έπρεπε να πιέσουν παραπάνω. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Θα έπρεπε να είναι πιο δραστήριο το δικό μας όργανο», τόνισε αρχικά ο έμπειρος επιθετικός.
«Στην ομάδα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να αγωνισθούμε στη Σούπερ Λίγκα για να μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τρέχουν στα δικαστήρια για να δικαιωθούμε και για αυτό η αγωνία παρατάθηκε. Και που είμαστε εδώ, σίγουρα σημαίνει ότι αντέχουμε. Είμαστε και εμείς, όμως, άνθρωποι και υπάρχουν και κάποια πιο νεαρά παιδιά από εμένα που έχουν μέλλον. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έχουμε μπουκώσει. Ελπίζουμε και εσείς να βοηθήσετε», είπε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Σολάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράστασή του.
«Ο κόσμος μας έχει δώσει δύναμη για να αντέξουμε. Κάθε ημέρα βρίσκονται στους δρόμους, κάνουν τον αγώνα τους όσο μπορούν», συμπλήρωσε.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: