ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Έλλη Κοκκίνου: Δύσκολες στιγμές και κακόβουλα σχόλια!!!

Σπάει τη σιωπή της η Έλλη Κοκκίνου για δύσκολες στιγμές και κακόβουλα σχόλια. Τί δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου;
Ο λόγος που έχει σχολιαστεί περισσότερο τον τελευταίο καιρό η Έλλη Κοκκίνου με κακόβουλα σχόλια, είναι επειδή τον τελευταίο χρόνο έχει σχέση με ένα
μικρότερο άντρα, τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη.
«Ήταν χρονιά που μου έφερε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, πολύ κλάμα για πολλά προσωπικά θέματα. Ναι, έχω δεχτεί κακόβουλα και άδικα σχόλια». Αυτό δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξή της σε περιοδικό όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με το Γιώργο Μπόγρη.
Η νέα σχέση της Έλλης Κοκκίνου άρχισε να γίνεται γνωστή την ίδια εποχή που εκείνη τραγουδούσε το ολόφρεσκο «Ερωτεύτηκα». Ένα κομμάτι που βγήκε σε μια πολύ συγκεκριμένη εποχή της ζωής της αφού όλοι το συνδύασαν με την σχέση της.

Η Έλλη Κοκκίνου σχολιάζει πως: «Ο Φοίβος απλώς έγραψε ένα τραγούδι πολύ θετικό, με πολλή ενέργεια. Εγώ δεν του είχα πει τίποτα. Κάτι όμως θα άκουσε όταν έσκασε εκείνη η βόμβα και το έγραψε. Δεν ήταν εύκολο να καταλάβει κάτι από μένα γιατί όταν μπαίνω στούντιο τα αφήνω όλα στην άκρη», κατέληξε η Έλλη Κοκκίνου.
Αναφερόμενη η Έλλη Κοκκίνου στο διαζύγιό της με το Βασιλειάδη, παραδέχτηκε πως ήταν μια δύσκολη περίοδο της ζωής της: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Είναι κάτι καθαρά προσωπικό και από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί που κάποτε θα μπορεί να δει όλα όσα έχουν γραφτεί, έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντί του. Κοίτα, πιστεύω και θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά».
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: