ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η "Καυτή" Σκάρλετ Γιόχανσον!!!

Τις «καυτές» προσωπικές φωτογραφίες της που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο ανταγωνίζεται η νέα φωτογράφηση της Σκάρλετ Γιόχανσον για τον οίκο Dolce & Gabbana.
Οι σέξι καμπύλες της, το πορσελάνινο δέρμα της, τα πλούσια ξανθά μαλλιά της και το
σαγηνευτικό βλέμμα femme fatale, που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, επιστρατεύτηκαν για να λανσάρουν τη νέα σειρά καλλυντικών του γνωστού ιταλικού οίκου.
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Χαμένοι στη μετάφραση», εκτός από μούσα του Γούντι Αλεν, έχει γίνει μούσα και των Ιταλών σχεδιαστών, οι οποίοι μετά την προηγούμενη επιτυχημένη συνεργασία τους μαζί της την επέλεξαν για να διαφημίσει και τη νέα σειρά καλλυντικών τους «Sweet Temptation» για την περίοδο φθινόπωρο-χειμώνας 2011.
Η 26χρονη Σκάρλετ έβαλε τα δυνατά της και το αποτέλεσμα ήταν άκρως αισθησιακό. Φόρεσε δύο ίδια φορέματα από μαύρη και λευκή δαντέλα και ξάπλωσε νωχελικά, κοιτάζοντας με λάγνο βλέμμα τον φακό, έχοντας δίπλα της τη μάσκαρα και το υγρό μέικ-απ που διαφήμιζε. Σε μια άλλη λήψη φαίνεται να φοράει μια τουαλέτα από μαύρη δαντέλα και με ύφος πραγματικής ντίβας που ρίχνει την τελευταία ματιά στον καθρέφτη πριν βγει από το σπίτι παρουσιάζει το νέο άρωμα των D&G «The One».
Ο γνωστός ιταλικός οίκος μάλλον επωφελήθηκε από το γεγονός ότι η νέα διαφημιστική του καμπάνια συνέπεσε με το σκάνδαλο των γυμνών φωτογραφιών της Γιόχανσον, εξαιτίας του οποίου η ηθοποιός «πρωταγωνιστεί» στη δημοσιότητα. Η καλλονή, όμως, κάθε άλλο παρά εκτιμά την προβολή μέσω του σκανδάλου, και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της, Μέλανι Σλόαν, που ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη μόνο και μόνο για να της συμπαρασταθεί.

Δείτε τις γυμνές φωτό της Σκάρλετ Γιόχανσον

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: