ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς θα οριστικοποιήσετε το μηχανογραφικό σας!!!

Τη δυνατότητα να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους θα έχουν όσοι δεν το έκαναν μέχρι σήμερα. 
Το Υπουργείο παιδείας ανακοίνωσε σήμερα ότι δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν οριστικοποίησαν το μηχανογραφικό τους δελτίο και επιθυμούν να οριστικοποιήσουν, να απευθυνθούν με έγγραφο αίτημα στη Διεύθυνση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων από 1 Σεπτεμβρίου 2011 έως και
7 Σεπτεμβρίου 2011.
Στο αίτημά τους θα δηλώσουν ότι επιθυμούν να οριστικοποιηθεί το τελευταίο χρονολογικά, συμπληρωμένο μηχανογραφικό δελτίο που συμπλήρωσαν ηλεκτρονικά εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.
Επισημαίνεται ότι πέραν αυτής της διαδικασίας καμία άλλη δυνατότητα δεν θα υπάρξει, καθώς έχουν ήδη καθορισθεί και οι ημερομηνίες εγγραφής των εισαγομένων από 12 Σεπτεμβρίου 2011 έως 30 Σεπτεμβρίου 2011.
Στις 29/07/2011, με δελτίο τύπου, το Υπουργείο παιδείας ανακοίνωσε ότι οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μπορούν να δουν το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr και ότι οι υποψήφιοι αυτοί ανέρχονται σε 123.921.
Επίσης ανακοίνωσε, στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση ότι εμφανίζονται και όσοι υποψήφιοι είχαν δημιουργήσει κωδικό ασφαλείας στο σχολείο τους και πρόχειρο μηχανογραφικό, το οποίο όμως εν τέλει δεν οριστικοποίησαν. Οι υποψήφιοι αυτοί ανέρχονται σε 1.162.
Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 19 αιτήματα υποψηφίων, οι οποίοι αναφέρουν ότι θεωρούσαν ότι είχαν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο και περιλαμβάνονται στον προαναφερθέντα αριθμό των μη οριστικοποιημένων μηχανογραφικών δελτίων και ότι επιθυμούν την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού τους δελτίου.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: