ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο κύμα μετανάστευσης στην Αυστραλία!!!

Ως ένα ιδιότυπο γραφείο ευρέσεως εργασίας λειτουργούν τα γραφεία της ελληνικής κοινότητας της Μελβούρνης, όπου ζουν περίπου 300.000 Έλληνες.
«Περίπου 2.500 άνθρωποι έχουν έρθει εδώ µε σκοπό τη µόνιµη εγκατάσταση από την αρχή της χρονιάς. Παράλληλα εµείς ως κοινότητα έχουµε δεχθεί πάνω από
6.000 τηλέφωνα, mail ή γράµµατα από ανθρώπους που ζητούν πληροφορίες σε σχέση µε την εγκατάσταση εδώ» λέει ο γενικός γραµµατέας της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ. Κωνσταντίνος Μάρκος.
Σύμφωνα, πάντως, με δημοσίευμα στο «Βήμα της Κυριακής», τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για όσους θέλουν να τολμήσουν το μεγάλο βήμα. Οι επίδοξοι μετανάστες στην Αυστραλία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η τουριστική βίζα δεν τους δίνει το δικαίωμα να εργαστούν στη χώρα και ότι η διαδικασία έκδοσης βίζας μπορεί να είναι επίπονη και χρονοβόρα.
Ως προς τα επαγγέλματα που έχουν ζήτηση στην Αυστραλία, αυτά είναι κυρίως τα επαγγέλματα υγείας και οι μηχανικοί. Όσοι θέλουν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες εργασίας στην Αυστραλία μπορούν να παρακολουθήσουν τη διημερίδα που οργανώνει στην Αθήνα (8-9 Οκτωβρίου) η ελληνική κοινότητα σε συνεργασία με το αυστραλιανό υπουργείο Μετανάστευσης.
Δείτε περισσότερα θέματα 
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: