ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ηρακλής: Επιστολή στον πρωθυπουργό οι οπαδοί

H Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό ζητώντας του οι υποσχέσεις περί κράτους δικαίου και ισονομίας να γίνουν πράξη, ενώ προαναγγέλλουν δυναμικές κινητοποιήσεις το Σάββατο, στα εγκαίνια της ΔΕΘ.
Αναλυτικά:
«Κύριε Πρωθυπουργέ,
Πριν δυο χρόνια μας υποσχεθήκατε ότι θα τʼ αλλάξετε όλα. Μας υποσχεθήκατε κράτος δικαίου και ισονομία παντού. Μας υποσχεθήκατε κάθαρση για να μπορέσει να απαλλαγεί η χώρα από τους διεφθαρμένους και τους διαπλεκόμενους. Κύριε πρωθυπουργέ κοιτάξτε γύρω σας… Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν…
Ελέγξτε μερικούς από τους συνεργάτες σας υπουργούς. Κάποιοι υπόσχονται πάλι κάθαρση, μιλούν για δικαιοσύνη, μιλούν για παρεμβάσεις όπου κι αν χρειαστεί, μα τελικά στρουθοκαμηλίζουν και μένουν προκλητικά άπραγοι μπροστά σε φαινόμενα ανομίας, διαπλοκής, δικαστικών αποφάσεων κατά το δοκούν, κρυμμένοι πίσω από παχιά και κούφια λόγια. Μας είπατε πως πρέπει να ματώσουμε για νʼ αλλάξουμε. Ματώνουμε καθημερινά μαζί μʼ όλους τους Έλληνες αλλά εμείς ματώνουμε και στην ψυχή. Γιατί; Γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι.
Αυτοί οι κάποιοι είναι οι ίδιοι κύριε πρωθυπουργέ που τόσα χρόνια ραδιουργούν και πνίγουν κάθε τι δίκαιο και σωστό, είναι οι ίδιοι αυτοί που θεωρούν «τσιφλίκι» τους όποιον χώρο κι αν βρίσκονται και λειτουργούν, είναι οι ίδιοι αυτοί που πλούτισαν σκανδαλωδώς εις βάρος όλων των υπολοίπων, είναι οι ίδιοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα σʼαυτό το αδιέξοδο, είναι οι ίδιοι αυτοί που θέλουν το ποδόσφαιρο χώρο διαπλοκής και παράνομου πλουτισμού στερώντας όλων εμάς την φυγή από τα προβλήματά μας, το αποκούμπι μας, είναι οι ίδιοι αυτοί που μας στερούν το δικαίωμα να ονειρευόμαστε, είναι οι ίδιοι αυτοί που υποθήκευσαν και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών και το δικό μας. Κύριε πρωθυπουργέ είναι οι ίδιοι αυτοί που μας υποσχεθήκατε να πολεμήσετε, να συγκρουστείτε με κάθε κόστος. Αλλά αυτοί ζουν και βασιλεύουν…
Ο «σιωπών δοκεί συναινείν» και η ιστορία γράφει κύριε πρωθυπουργέ.
Γι’αυτό κι εμείς το Σάββατο θα σας υποδεχθούμε χιλιάδες λαού θυμίζοντας και απαιτώντας οι υποσχέσεις να γίνουν επιτέλους πράξη. Την αξιοπρέπεια την τιμή και το δικαίωμα στην ισονομία κανείς δεν μπορεί να μας τα στερήσει.
Ελεύθεροι και περήφανοι Ηρακληδείς
Μετά τιμής
Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: