ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Παραδόθηκε και ο "τελευταίος" του Επαναστατικού Αγώνα!

Αυτοβούλως και συνοδευόμενος από το δικηγόρο του , παραδόθηκε και ο τελευταίος που καταζητείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας.
Ήταν ο τελευταίος καταζητούμενος που κατηγορείται συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας".
Ο 36χρονος Κ.Κ, υπάλληλος του Εθνικού Τυπογραφείου, παρουσιάστηκε σήμερα αυτοβούλως και
παρουσία δικηγόρου στις 9.00 το πρωί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών, στο Τμήμα Εκτελέσεως Ποινών της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Tους τελευταίους 13 μήνες εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, από την εποχή των συλλήψεων άλλων υπόπτων, φερομένων ως μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Από την Αντιτρομοκρατική είχαν συλλεγεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στοιχεία και περιγραφές για τη δράση του, ενώ μετά την έκδοση του εντάλματος το όνομά του άρχισε να αναφέρεται και σε κείμενα που είχαν γράψει μετά την προφυλάκισή τους, άλλοι κατηγορούμενοι για συμμετοχή τους στην ίδια οργάνωση.
Πάντως μέχρι στιγμής σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές δεν υπάρχει γενετικό υλικό του κατηγορούμενου στους χώρους γιάφκες της οργάνωσης και η οποία εμπλοκή του στηρίζεται στις επικοινωνίες που είχε με τους κατηγορούμενους.
Υπενθυμίζεται ότι η δίκη γι΄ αυτή την υπόθεση αρχίζει στις 5 Οκτωβρίου.
Δείτε περισσότερα θέματα 
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: