ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Υπουργός με ροζ σαγιονάρα, καυτό μαγιό και καπελάκι [φωτο]

Ποιος γνωστός έλληνας υπουργός έκανε trendy εμφάνιση με ροζ σαγιονάρα, εφαρμοστό μαγιό, καπέλο στη Μύκονο; Φωτογραφίες
Αίσθηση κάνουν οι εικόνες απο τις πρόσφατες διακοπές του

Άρη Σπηλιωτόπουλου συντροφιά με την Νάνσυ Λεονάρδου, κόρη του γνωστού εφοπλιστή.
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος καμουφλαρισμένος να μην τον αναγνωρίσουν, πέρασε ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης στο νησί της Μυκόνου, την στιγμή που η Παιδεία και γενικότερα η χώρα βρίσκεται στα χαρακώματα.
Ο Άρης της ΝΔ κυκλοφορούσε με ροζ σαγιονάρες και τρέντι καπελάκι, ενώ το κοντό μαγιό του τόνιζε τις καλογυμνασμένες καμπύλες του.
Οι φωτογραφίες (κλικ δεξιά για μεγέθυνση) όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν γκρίνιες στην Συγγρου, καθώς δεν συνάδουν με το προφίλ του κόμματος. Ξύπνησαν αναμνήσεις Βουλγαράκη…
Την ίδια ώρα φουντώνουν οι φήμες για την μελαχροινή συνοδοό του Άρη Σπηλιωτόπουλυο.
Πληροφορίες που κυκλοφορούν στα πηγαδάκια της Βουλής θέλουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να παντρεύεται. Σύμφωνα με τους «άσπονδους» συνάδελφους του Άρη, ο πρώην υπουργός και η αγαπημένη του, Νάνσυ Λεονάρδου, σκοπεύουν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους.
Η Νάνσυ Λεονάρδου είναι κόρη του εφοπλιστή Τάκη Λεονάρδου. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος διατηρεί άριστες σχέση με την οικογένεια Λεονάρδου, όντας κουμπάρος στο δεύτερο γάμο του εφοπλιστή. Η νεαρή κοπέλα δείχνει να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του πρώην υπουργού, αφού το τελευταίο καιρό είναι συνέχεια μαζί.

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: