ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Το κατηγορητήριο για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Μποροβήλο!

Στη δημοσιότητα ήρθε, μέσω του «arcadia-sports.gr», το κατηγορητήριο που έχει συντάξει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, και το οποίο απέστειλε στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και στον πρόεδρό της Γιώργο Μποροβήλο για τον αγώνα με την Καβάλα.
Το κατηγορητήριο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «εγκαλούνται πειθαρχικώς διότι ο
πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, στην Αθήνα και την Καβάλα κατά το α’ δεκαπενθήμερο Μαρτίου 2011 με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση της ίδιας παράβασης, πραγμάτωσαν την αντικειμενική υπόσταση του πειθαρχικού αδικήματος της Δωροδοκίας».
Σε άλλο σημείου του κατηγορητηρίου αναφέρεται ότι: «πρόσφεραν ως δώρο προς τον Χρυσόστομο Ψωμιάδη, ουσιαστικό Πρόεδρο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Καβάλα και μεγαλομέτοχο αυτής, καθώς και σε άλλους εμπλεκόμενους στη δραστηριότητα της ομάδας αυτής, το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000) σε μετρητά προκειμένου κατά την επικείμενη τέλεση του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ «Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης» της 8ης Μαρτίου 2011 να εμφανίσουν μειωμένη απόδοση οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας. Η ως άνω προσφορά δεν έγινε αποδεκτή. Ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης γνωστοποίησε στο Ν. Πατέρα τα παραπάνω περιστατικά ενεργητικής Δωροδοκίας».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: