ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τελικά παχαίνει ο καφές;

Όλη η αλήθεια για τις θερμίδες του καφέ!!!
Έχετε πολλές απορίες γύρω από τον καφέ που πίνετε κάθε μέρα; Αναρωτιέστε αν ο καφές παχαίνει;Όλες σας οι απορίες λύνονται τώρα.
Εμπιστευθείτε τον «κλασσικό»… ελεύθερα!
Ο λόγος για τον στιγμιαίο καφέ, είτε στη ζεστή είτε στην παγωμένη έκδοσή του (φραπέ), που μπορεί άφοβα να προστεθεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα απώλειας βάρους. Ο στιγμιαίος καφές εκτός από πλούσιος σε αντιοξειδωτικά συστατικά πρακτικά δεν προσφέρει θερμίδες στη σκέτη έκδοσή του, αφού ένα φλιτζάνι αποδίδει μόνο 1 θερμίδα! Οι θερμίδες του καφέ μπορεί να αυξηθούν ελάχιστα ανάλογα με το υλικό που προστίθεται… για παράδειγμα:
Πώς προσθέτετε έξτρα θερμίδες στον καφέ σας! Η χτυπημένη κρέμα, η σαντιγί, το σιρόπι μέσα στον καφέ καθώς και το σιρόπι που προσθέτουμε πάνω από τον καφέ μπορούν να απογειώσουν ή ακόμη και να εκτοξεύσουν τις θερμίδες του καφέ που παραγγέλνετε έξω! Πως;… προσθέτοντας από 20 έως και 70 θερμίδες για κάθε δόση συστατικού που προσθέτετε στον καφέ σας, για παράδειγμα μία δόση απλής χτυπημένης κρέμας δίνει 67 θερμίδες ενώ μια δόση σιρόπι μόκα 27 θερμίδες! 
Έτσι για παράδειγμα, ένα καφές σε μεγάλο ποτήρι με διπλή δόση σιρόπι (συνήθης ποσότητα), διπλή δόση κρέμας και σαντιγί δίνει περισσότερες από 300 θερμίδες. Μήπως ήρθε η ώρα να …αποφύγετε το γλυκό και να πιείτε ένα κλασικό φραπέ μέτριο με γάλα, που δίνει λίγες θερμίδες και πολλά αντιοξειδωτικά; 


Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: