ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

''Αγανακτισμένος'' πυρπόλησε το αυτοκίνητο του δημάρχου!

Ξέσπασε" στο αυτοκίνητο του δημάρχου, ένας κάτοικος της Ιεράπετρας, που περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα έβαλε φωτιά στο υπηρεσιακό όχημα του Σήφη Αναστασάκη, που ήταν σταθμευμένο πίσω από το δημαρχείο.
Ο άνδρας περιέλουσε το όχημα με υγρό, εύφλεκτο υλικό και
κατόπιν έβαλε φωτιά, την οποία έσβησε με πυροσβεστήρα η αστυνομία που έσπευσε, αφού ειδοποιήθηκε από περίοικους.
Ο δράστης, που σύμφωνα με το cretalive.gr, είναι γιατρός, έχει ήδη συλληφθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από όσα έχει πει μέχρι στιγμής στην αστυνομία, προκύπτει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένας από τους (πολλούς) εξαγριωμένους, με την κυβέρνηση και τα μέτρα, πολίτες που εκδικήθηκε την πολιτεία, προκαλώντας φθορά στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος, Σήφης Αναστασάκης, είπε στο cretalive.gr, ότι δε γνωρίζει προσωπικά τον 54χρονο, δεν υπήρχε καμία προσωπική διαφορά του δράστη με το δήμο και ότι προφανώς ο άνδρας είδε την πινακίδα του οχήματος, αναγνώρισε ότι επρόκειτο για κρατικό όχημα και με τον τρόπο αυτό... αντέδρασε απέναντι στο κράτος.
Σύμφωνα, πάντα, με το δήμαρχο Ιεράπετρας το όχημα ήταν παλιό, και μικρής πλέον αξίας, ενώ η ζημιά που υπέστη, σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμησή του, δεν υπερβαίνει το ποσό των 2.000-3.000 ευρώ.
Ο φερόμενος ως εμπρηστής συνελήφθη τελικά στις 05.00 το πρωί. οι αστυνομικοί τον βρήκαν με το πετρέλαιο στα χέρια, ενώ οι πρώτες του κουβέντες φέρεται να ήταν ασυνάρτητες, εναντίον της κυβέρνησης καθώς και αναφορές ... στην Παναγία την Ελεούσα.
Ο 54χρονος κρατήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ κατόπιν τη "σκυτάλη" πήρε το ανακριτικό της
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: