ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνέλαβαν τον βιαστή των ηλικιωμένων – Ήταν συγγενής τους!

Το αρρωστημένο μυαλό ενός 61χρονου κρυβόταν πίσω από την πρωτοφανή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του ηλικιωμένου ζευγαριού στην Κόρινθο που αποκαλύφθηκε όταν τα άτυχα θύματα μεταφέρθηκαν σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο!
Το εξωφρενικό είναι ότι ο δράστης έχει συγγενική σχέση με το
ζευγάρι που τόσο βάναυσα κακοποίησε!
Με το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή Κορίνθου όταν επιβεβαιώθηκε η ταυτότητά του, ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στο Ζευγολατιό Κορινθίας από αστυνομικούς του τμήματος Βραχατίου που ερευνούν την φρικιαστική αυτή υπόθεση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες του βιασμού και της ενδοοικογενειακής βίας.
Ο 61χρονος μπήκε στο σπίτι όπου κατοικούν οι δύο συγγενείς του, ένας 60χρονος και μια 77χρονη, κακοποίησε τον άνδρα απειλώντας ότι θα σκοτώσει και τους δυο και στη συνέχεια υποχρέωσε την άτυχη 77χρονη που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά νοητικά προβλήματα να έρθει σε συνουσία μαζί του!
Τα δυο θύματα βρήκε αιμόφυρτα ένα άλλο συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο κατήγγειλε την αποτρόπαια κακοποίηση στην Αστυνομία. Τόσο ο 60χρονος όσο και η 77χρονη συγκάτοικός του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κορίνθου σε κακή κατάσταση, έχουν υποστεί σοκ και δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσουν κατάθεση.
TheBest.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: