ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η Σύνοδος αδειάζει τον Κονίτσης για τα "γιαούρτια"!

Την αποστασιοποίησή της από τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα, σχετικά με το θέμα των ναρκωτικών, εκφράζει με μια λιτή ανακοίνωση η Ιερά Σύνοδος.
«Οι απόψεις που εξέφρασε πρόσφατα ο Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας αποτελούν καθαρά προσωπικές του απόψεις και όχι απόψεις που έχει υιοθετήσει η Ιερά Σύνοδοςτης Εκκλησίας της Ελλάδος», αναφέρεται.
Ο Μητροπολίτης Κονίτσης, μιλώντας, προ ημερών, στο χωριό Βούρμπιανη Ιωαννίνων,σε εκδήλωση ακροδεξιών οργανώσεων για την επέτειο λήξης του εμφυλίου πολέμου, είχε πει, σχολιάζοντας την εξαγγελθείσα νομοθετική πρωτοβουλία για αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ότι «φαίνεται πως είναι επιθυμία του πρωθυπουργού να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες» και είχε υποστηρίξει ότι υπό αυτές τις συνθήκες του έρχεται να πει με δυο λόγια «ζήτω οι ντομάτες, τα αβγά και τα γιαούρτια» (σ.σ. κατά των πολιτικών).
Επίσης, είχε καταφερθεί και εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου, σχολιάζοντάς τον αρνητικά, ενώ για όσους πετούν γιαούρτια στους πολιτικούς είπε: «Να αγιάσουν τα χέρια όλων εκείνων που έχουν επιλέξει να τιμωρούν με τον τρόπο αυτό τη φαυλοκρατία και την αναξιοκρατία. Να είναι βέβαιοι αυτοί που πετάνε τα γιαούρτια ότι έχουν την απόλυτη έγκριση των ηρώων του Γράμμου».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: