ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των Τσάμπιονς Λιγκ!

Με τα… παλιά όπλα Μιραλάς, Φουστέρ θα επιδιώξει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε να αιφνιδιάσει απόψε (21.45 – MEGA) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Μαρσέιγ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Ερυθρόλευκοι, χωρίς να έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, θα προσπαθήσουν να μπουν με το δεξί στη μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή.
Ο Βαλβέρδε πρόκειται να παρατάξει το σύστημα
4-2-3-1, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης – πιθανότατα – τον Μιραλάς. Ο Βέλγος και ο Φουστέρ θα αναλάβουν τον ρόλο να «τρυπήσουν» τη γαλλική αργή άμυνα. Δεν αποκλείεται αιχμή του δόρατος να είναι ο Τζιμπούρ. Στην περίπτωση αυτή ο Μιραλάς θα παίξει στα πλάγια.
Ο Βαλβέρδε πήρε στην αποστολή (19 ποδοσφαιριστές) τον Ιμπαγάσα, ενώ εκτός έμεινε ο Φετφατζίδης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάποιο εύρημα. Ωστόσο λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στους κοιλιακούς αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κοστάνστο, Μέγερι, Μανιάτης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Τοροσίδης, Φέισα, Μακούν, Αμπντούν, Γέστε, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ιμπαγάσα.
Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Βαλβέρδε τόνισε: «Η Μαρσέιγ δεν πάει καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα και για τον λόγο αυτόν ίσως να είναι περισσότερο επικίνδυνη, γιατί θα θέλει να ξεκινήσει καλά στη διοργάνωση. Είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλή στρατηγική. Διαθέτει παίκτες πολύ δυνατούς όπως οι Ντιαρά και Ρεμί. Είναι ποδοσφαιριστές που από το κόρνερ και από το φάουλ μπορούν να σημειώσουν γκολ. Εμείς έχουμε πολλή όρεξη. Η ομάδα έχει κέφι για να βγει στο γήπεδο. Το κίνητρο του προπονητή, του παίκτη και του προέδρου είναι το ίδιο παίζοντας σε μία τέτοια διοργάνωση».
Ο Ζαν Μακούν υποστήριξε: «Εχουμε δουλέψει σκληρά και είμαστε έτοιμοι για τη νίκη».
ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ
Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μαρσέιγ Ντιντιέ Ντεσάμπ υποστήριξε ότι η ομάδα του θα παίξει επιθετικά με στόχο να φύγει με τη νίκη από το Φάληρο και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα μετά την άσχημη πορεία στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Ο γκολκίπερ της γαλλικής ομάδας Στιβ Μανταντά δήλωσε ότι δεν υπάρχει φόβος αλλά σεβασμός για τον Ολυμπιακό.
Στη Μαρσέιγ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Βαλμπουενά, Ζινιάκ. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας υπάρχει εκτενές αφιέρωμα στον Ολυμπιακό. Οι
Γάλλοι έγραψαν για την «ομάδα της εργατικής τάξης».
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα.
Η διαχείριση εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποιεί στους φιλάθλους ότι τα εναπομείναντα εισιτήρια, των 90, 100, 125, 250 ευρώ (θέσεις VΙP) θα διατεθούν σήμερα (10.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα