ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι!!!

Ένα 20χρονο μοντέλο από το Μαυροβούνιο υποστηρίζει ότι είναι η “αρραβωνιαστικιά” του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς του ότι δεν συμμετείχε σε “ροζ” πάρτι γιατί έχει δεσμό με
μια γυναίκα
Ο Ιταλός πρωθυπουργός διαθέτει μια πολυτελή κατοικία στο Άρκορε, μια πόλη κοντά στο Μιλάνο. Έχει κατηγορηθεί ότι οργάνωνε εκεί βραδιές με δεκάδες νεαρές γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μια ανήλικη Μαροκινή, η Ρούμπι Καρίμα.
“Είμαι η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι και ζω στο Άρκορε. Είμαστε μαζί από την εποχή της υπόθεσης Νοέμι (τον Μάιο του 2009), όταν χώρισε από τη γυναίκα του”, δήλωσε η 20χρονη Καταρίνα Κνέζεβιτς, πρώην υποψήφια για τον τίτλο Μις Μαυροβούνιο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα.
Η Καταρίνα είπε ότι γνώρισε τον Μπερλουσκόνι όταν ήταν 18 ετών, στις αρχές Μαΐου του 2009. Εκείνος είχε μόλις χωρίσει. “Γνωριστήκαμε στο Μιλάνο, σε κάτι εγκαίνια”, είπε. Η Βερόνικα Λάριο ζήτησε διαζύγιο από τον Καβαλιέρε στις 3 Μαΐου, μετά τις αποκαλύψεις ότι φιλοξένησε στις βίλες του μια 18χρονη Ναπολιτάνα, τη Νοέμι Λετίτσια.
“Είμαι παντού, όπου βρίσκεται εκείνος είμαι κι εγώ. Η σχέση μας δεν αποτελεί μυστήριο όμως μέχρι τώρα δεν μας έχουν φωτογραφίσει μαζί”, πρόσθεσε η νεαρή Μαυροβούνια για την οποία η διαφορά ηλικίας με τον Μπερλουσκόνι, που σήμερα έκλεισε τα 75 χρόνια του, δεν αποτελεί πρόβλημα: “Ένας τόσο εκπληκτικός άνθρωπος θα μπορούσε να είναι και 100 χρονών, για μένα θα ήταν το ίδιο”, είπε.
Οι δηλώσεις της Καταρίνα πάντως μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Ιταλό πρωθυπουργό αφού αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται, τότε η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη, αφού έχει γεννηθεί στις 21 Μαΐου 1991. Στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που έγιναν για την υπόθεση της Ρούμπι Καρίμα, πολλές νεαρές γυναίκες που σύχναζαν στις βίλες του Καβαλιέρε επιβεβαίωναν ότι έχουν δει την Κνέζεβιτς, την οποία περιγράφουν ως «μια επικίνδυνη τρελή» που «πιέζει» τον Μπερλουσκόνι. Η ίδια ωστόσο τις χαρακτηρίζει «ζηλιάρες» υποστηρίζοντας ότι «λένε ό,τι να ‘ναι για μένα επειδή θα ήθελαν να ήταν στη θέση μου αλλά δεν τα κατάφεραν».
Η Κνέζεβιτς δεν είναι η πρώτη που εμφανίζεται ως «επίσημη αρραβωνιαστικιά». Πρόσφατα η Γερμανίδα ηθοποιός (βοσνιακής καταγωγής) Σαμπίνα Μπέγκαν είχε πει ότι ο Μπερλουσκόνι “είναι ο μόνος που την έκανε να αισθανθεί γυναίκα”.
news247
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: