ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

"Ανύπαρκτο το ενδιαφέρον του πρίγκιπα" ΛΕΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ανεφέρεται στο «ανύπαρκτο» ενδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει ότι:

1. Αυτοί που αποφάσισαν να δώσουν δημοσιότητα στην απίθανη ιστορία Τσάκα προσκαλώντας τον στην ΠΑΕ για να παρουσιασθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο (!) μια μέρα που η ΠΑΕ ήταν περικυκλωμένη από δημοσιογράφους, δεν έχουν καμία σχέση με τη σοβαρότητα και την ιστορία του Παναθηναϊκού.
2. Έκτοτε, οι χειρισμοί του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ που αποφάσισε να διερευνηθεί (!) η ιστορία Τσάκα ανοίγοντας αυτή την υπόθεση και μετά την έκλεισε αλλά επί της ουσίας την άφησε ανοιχτή, χωρίς καν να θέσει όρους στον κ. Τσάκα να απέχει από δημόσιες τοποθετήσεις («ρήτρα εμπιστευτικότητας»), είχαν σαν αποτέλεσμα το διασυρμό του Παναθηναϊκού και τη χλεύη των ανταγωνιστών μας. Τα κίνητρα του μεγαλομετόχου γι΄αυτούς τους χειρισμούς τα γνωρίζει μόνο ο ίδιος και οι σύμβουλοί του, αλλά σε κάθε περίπτωση η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.
Παράλληλα στην αναλοίνωση του ο Ανδρέας Βγενόπουλος ασκεί κριτική στην ΠΑΕ και στην πλευρά Βαρδινογιάννη για τον χειρισμό του θέματος, ενώ καλεί τον Τζίγγερ να αναλάβει τις ευθύνες του σχετικά με τη ΓΗΠΕΛ.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: