ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Θύμα απαγωγής η κόρη πρώην δημάρχου Ιωαννίνων – Πως έφτασαν στους απαγωγείς;

- Τρεις οι δράστες που την απήγαγαν!!!
– Πήραν 43.000 ευρώ λύτρα αλλά έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας
– Ζητούσαν 4 εκαταμμύρια ευρώ για να την αφήσουν ελεύθερη
– Που είχαν το κρησφύγετο τους
Η υπόθεση που συγκλονίζει τους συμφοιτητές της αλλά και την
τοπική κοινωνία, ξεκίνησε αργά το βράδυ της Τετάρτης (21-09-2011) στην Καστορία.
Η άτυχη φοιτήτρια η 20χρονη Σοφία Γκοντά κόρη του τέως δημάρχου Ιωαννίνων Νίκου Γκοντά, βγήκε για ένα ποτό με φίλη της, όταν ξαφνικά χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο… Μια άγνωστη φωνή, την ενημέρωσε ότι είχε κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο έπρεπε να παραλάβει η ίδια από εταιρεία courier στην περιοχή. Η φοιτήτρια ρώτησε αν μπορούσε να πάει να το παραλάβει εκείνη την ώρα και η απάντηση ήταν καταφατική. Ξεκίνησε αμέσως, αλλά από τότε τα ίχνη της χάθηκαν.
Τα λεπτά περνούσαν και η φίλη της άρχισε να ανησυχεί. Κάποια στιγμή αποφάσισε να ειδοποιήσει τον πατέρα της. Πριν εκείνος απευθυνθεί στην αστυνομία, του τηλεφώνησαν οι απαγωγείς. Του είπαν πως η κόρη του βρίσκεται στα χέρια τους και πως για να την ελευθερώσουν πρέπει να εισπράξουν το ιλιγγιώδες ποσό των 4.000.000 ευρώ! Ο πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία και από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της
νεαρής.
Οι έρευνες έγιναν με απόλυτη μυστικότητα και δεν περιορίστηκαν μόνο στην Καστοριά, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, ενώ είχαν ενημερωθεί και οι αλβανικές αρχές για το ενδεχόμενο οι απαγωγείς να έχουν μεταφέρει το θύμα στην γειτονική χώρα. Στις έρευνες είχε μπει και το περιβόητο «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ, με τους χειριστές του να προσπαθούν να εντοπίσουν την περιοχή από την οποία έγινε το πρώτο τηλεφώνημα των απαγωγέων.
Γύρω στις 04:00 σήμερα το πρωί ο πατέρας της φοιτήτριας συμφώνησε και παρέδωσε στους δράστες 43.000 ευρώ και έτσι άφησαν ελεύθερη τη νεαρή κοπέλα. Όμως ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εντόπισαν τους τρεις δράστες στα Γιάννενα και τους συνέλαβαν έχοντας μάλιστα στην κατοχή τους και τα λεφτά. Πρόκειται για δύο Έλληνες και έναν ομογενή ηλικία 43, 42 και 32 ετών.
Στο χωριό Σταυράκι το κρησφύγετο
Στο σπίτι του παππού του 32χρονου απαγωγέα στο χωριό Σταυράκι έζησε τις εφιαλτικές στιγμές η 20χρονη κοπέλα. Το κρησφύγετο βρίσκεται λίγο έξω από τα Ιωάννινα.
“Χαφιές” ο κοριός της ΕΥΠ
Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη των τριών απαγωγέων από τον κοριό της ΕΥΠ, ο οποίος και τους πρόδωσε. Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται και άλλοι δράστες πίσω από την απαγωγή της νεαρής που, ευτυχώς, είχε αίσιο τέλος.
Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις ενώ εκεί βρίσκονταν και ψυχολόγοι για υποστήριξη. Δεν έχει
κανέναν τραύμα.
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: