ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Τιμάει τον Ζαγοράκη η ΟΥΕΦΑ!!!

Στο εντός έδρας παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία (7 Οκτωβρίου, Γεώργιος Καραϊσκάκης), η ΟΥΕΦΑ θα τιμήσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο πλαίσιο των βραβεύσεων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τέως αρχηγός της εθνικής μας ομάδας θα τιμηθεί από την ΟΥΕΦΑ στο πλαίσιο των βραβεύσεων της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου για όλους τους ποδοσφαιριστές των ομοσπονδιών μελών της, που έχουν στο παλμαρέ τους το ποσό των τουλάχιστον 100 διεθνών συμμετοχών.
Την βράβευση θα κάνει εκ μέρους του Μισέλ Πλατινί, ο Σοφοκλής Πιλάβιος πριν την έναρξη της αναμέτρησης που θα λάβει χώρα στις 7 Οκτωβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει 120 συμμετοχές στην «Γαλανόλευκη» και είναι πρώτος παίκτης σε συμμετοχές. Από εκεί και πέρα, αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης του Euro 2004 στην οποία η εθνική μας ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο στην Πορτογαλία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ο Θεόδωρος Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Αγγελος Μπασινάς θα τιμηθούν από την UEFA στο πλαίσιο των βραβεύσεων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για όλους τους παίκτες των ομοσπονδιών-μελών της οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 100 διεθνείς συμμετοχές. Τη βράβευση στους τρεις Ελληνες ποδοσφαιριστές θα κάνει, εκ μέρους του κ. Μισέλ Πλατινί, ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος πριν από τον αγώνα Ελλάδα-Κροατία».
gazzetta.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: