ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Champions League: Ολυμπιακός – Marseille 0-1 (video)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Marseille στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League 2011 – 2012. Φανερή η έλλειψη επίσημων αγώνων για τους Πειραιώτες, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τους Γάλλους, οι οποίοι πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ του Lucho Gonzalez στο 51΄, ενώ έμειναν με 10 παίκτες στο 90΄ λόγω της αποβολής του Fanni.
Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τους
φιλοξενούμενους να δίνουν χώρους στους «ερυθρόλευκους». Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήρθε στο 2ο λεπτό με την κεφαλιά του Diawara μέσα από τη μικρή περιοχή να περνά άουτ. Οι Γάλλοι ανησύχησαν και σε άλλες περιπτώσεις τον Costanzo με κορυφαία το δοκάρι του Remy στο 37΄. Από την άλλη, οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις για τον Ολυμπιακό ήταν τρία σουτ του Mirallas τα οποία δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Mandanda.
Με τις χειρότερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το β΄ μέρος για την ελληνική ομάδα καθώς στο 51΄ η Marseille άνοιξε το σκορ. Ο Morel γύρισε την μπάλα και ο Lucho Gonzalez με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ. Ο Valverde προσπάθησε να διορθώσει κάποια πράγματα περνώντας τους Djebbour, Ibagaza και Makoun στις θέσεις των Yeste, Fuster και Fejsa. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 75΄ o Djebbour δεν πλάσαρε όπως θα ήθελε και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στη συνέχεια οι παίκτες τους Deschamps κράτησαν με άνεση τους αντιπάλους τους μακριά από τα καρέ τους και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το Φάληρο, παρά την αποβολή του Fanni στο 90΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Σκόρερ: 51΄ L. Gonzalez
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Costanzo, Τοροσίδης, Mellberg, Παπαδόπουλος, Mosesto, Fejsa (67΄ Makoun), Yeste (55΄ Djebbour), Fuster (67΄ Ibagaza), Abdoun, Mirallas
Marseille: Mandanda, Azpilicueta, N Koulou, Traore, Morel, Diawara, Diarra, Cheyrou (82΄Fanni), Lucho Gonzalez (77΄ Kabore), Amalfitano, Remy (J. Ayew)
Το γκολ του Lucho Gonzalez στο Ολυμπιακός – Marseille 0-1 (video)
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: