ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Europa League: AEK – Sturm Graz 1-2 (video)

Οδυνηρή ήττα με 1-2 γνώρισε η ΑΕΚ από την Sturm Graz στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική στο Europa League. Ο Jose Carlos στο 50΄ άνοιξε το σκορ, τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Δέλλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 87΄ ο Burgstaller ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις ο Haas διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Η Ένωση μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό του ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά ο Beleck μόνος του απέναντι στον

Cavlina πλάσαρε άουτ και έπειτα ο πορτιέρο των Αυστριακών σταμάτησε τον Gudjihnsen. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τους έλειπε η ουσία, καθώς δεν απείλησαν την αντίπαλη εστία. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Leonardo έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Τελικά, η ΑΕΚ το κατάφερε στο 50΄ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Jose Carlos, με τη βοήθεια και του Standfest. Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας δέχθηκε μέσα σε τέσσερα λεπτά δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Αραμπατζή έως και το 87΄. Τότε ο Burgstaller εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της «κιτρινόμαυρης» άμυνας και έκανε το 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Haas στις καθυστερήσεις του αγώνα «έγραψε» το 1-2 χαρίζοντας τη νίκη στους Αυστριακούς.
Σκόρερ: 50΄ Jose Carlos / 87΄ Burgstaller, 90΄ Haas
Συνθέσεις
AEK: Αραμπατζής, Κοντοές, Λαγός, Δέλλας, Cala, Vargas, Guerreiro (56΄ Μπουγαΐδης), Leonardo (67΄ Κλωναρίδης), Jose Carlos, Gudjohnsen, Beleck (78΄ Λυμπερόπουλος)
Sturm: Cavlina, Popkhadze, Dudic, Burgstaller, Standfest, Stangl (56΄ Samuel), Weber, Kainz (73΄ Haas), Wolf (40΄ Bukva), Szabics, Bodul
Το γκoλ του Jose Carlos στο ΑΕΚ – Sturm Graz 1-2 (video)

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: