ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Europa League: Rubin Kazan – ΠΑΟΚ 2-2 (video)

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στο «Centralni» παίρνοντας την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Rubin Kazan για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε με τον Αθανασιάδη στο 22΄, οι Ρώσοι ανέτρεψαν την κατάσταση με τους Valdez (52΄) και Dyadyun (66΄), πριν ο Φωτάκης διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 80΄.
Να σημειωθεί ότι Arias και Contreras αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά, στο 51΄ και το 54΄ αντίστοιχα, καθώς τραυματίστηκαν με τους Μπαλάφα και Cirillo να περνούν στις θέσεις τους.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και
απείλησαν σε δύο περιπτώσεις στο 15΄ και το 20΄ με τον Kresic να αντιδρά σωστά και να κρατάει το μηδέν. Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του ματς στο 22΄. Ο Γεωργιάδης βρήκε τον Αθανασιάδη μέσα στην περιοχή και ο Έλληνας επιθετικός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Ρώσοι άργησαν να συνέλθουν από το σοκ και στο 35΄ ο Αθανασιάδης λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, αλλά τον σταμάτησε ο Ryzhikov. Στο 43΄ ο πορτιέρο του «δικεφάλου» απομάκρυνε το επικίνδυνο σουτ του Kasaev και το 0-1 ήταν το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Η Rubin Kazan μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος. Contreras και Μαλεζάς αποσόβησαν δύο φορές το γκολ πάνω στη γραμμή, πριν στο 52΄ ο Valdez φέρει στο 52΄ το παιχνίδι στα ίσια. Ο ΠΑΟΚ έχασε τη μάχη του κέντρου, με αποτέλεσμα η άμυνά του να είναι εκτεθειμένη στις επιθέσεις των αντιπάλων του και να δέχεται δεύτερο τέρμα στο 66΄ από τον Dyadyun. Στη συνέχεια, η ελληνική ομάδα κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, επιδιώκοντας να ισοφαρίσει. Το κατάφερε στο 80΄ με κοντινή κεφαλιά του Φωτάκη μετά από σέντρα του Etto, ενώ στο χρόνο που απέμενε πρόσεξε τα νώτα της, φεύγοντας με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από τη Ρωσία.
Σκόρερ: 52΄ Valdez, 66΄ Dyadyun / 22΄ Αθανασιάδης, 80΄ Φωτάκης
Συνθέσεις
Rubin: Ryzhikov, Kuzmin, Cesar Navas, Boccheti, Nemov, Kasaev, Noboa, Karadeniz, Natcho, Valdez (77΄ Ryazantsev), Dyadyun
ΠΑΟΚ: Kresic, Μαλεζάς, Contreras (54΄ Cirillo), Etto, Lino, Arias (51΄ Μπαλάφας), Lazar (72΄ Ivic), Φωτάκης, Γεωργιάδης, Vierinha, Αθανασιάδης
Τα γκολ των Αθανασιάδη και Φωτάκη στο Rubin Kazan – ΠΑΟΚ 2-2 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: