ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Fernando Santos: Πάμε για τη νίκη!!!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η εθνική ομάδα της Ελλάδας στο Bloomfield στην αναμέτρηση με το Ισραήλ για την προκριματική φάση του Euro 2012, όπως δήλωσε ο Fernando Santos στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα.
«Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στο γήπεδο. Έξω από το γήπεδο μπορούμε να πούμε πολλά. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε γήπεδο και να αποδείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος, ενώ για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, απάντησε: «Ξέρω ποιοι θα αγωνιστούν εκτός αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο πρόβλημα».
Σε ερώτηση για το αν η νίκη θα ισοδυναμεί με πρόκριση, απάντησε: «Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν μπορούμε να την απαντήσουμε πριν τον αγώνα. Τέτοιες ερωτήσεις μας αποπροσανατολίζουν. Πιθανώς τέτοια ερώτηση να έγινε και πριν την παρουσία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού εδώ στο Ισραήλ». Τέλος, για τις απουσίες, αλλά και για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στις οποίες θα αγωνιστεί η «γαλανόλευκη», σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Θα είναι πολύ φθηνό να επικαλεστούμε οτιδήποτε. Δεν υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε για τον αντίπαλο. Έχουμε πίστη στην ομάδα και τους παίκτες μας. Θέλουμε να βγάλουμε τα δικά μας στοιχεία για να φτάσουμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: