ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κλωτσιές και μπουνιές στο Liberty στη Γλυφάδα

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε ιδιοκτήτη και πρώην εργαζόμενη του Liberty. Γιατί ήρθαν στα χέρια υπάλληλος-ιδιοκτήτης έξω από το Liberty στη Γλυφάδα;
Η κοπέλα της φωτογραφίας είναι η πρωταγωνίστρια ενός σκηνικού που συνέβη, στο Liberty στη Γλυφάδα. Tο θύμα που είδε ξαφνικά έναν απο το μαγαζί να την χτυπάει χωρίς έλεος.
Το κορίτσι αυτό το εξόχως γοητευτικό για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα δούλευε στο Liberty στη Γλυφάδα. Όμως οι πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και η εμπλοκή του ονόματός της σε μια παρεξήγηση την έθεσαν εκτός ομάδας.
Βγήκε μια φήμη ότι η πρώην υπάλληλος μετά την απομάκρυνή της απο το Liberty διάβρωνε τους πελάτες, προτείνοντας άλλους χώρους διασκέδασης. Κάτι που αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων αναληθές και συκοφαντικό καθώς η ίδια βρισκόταν μέρα παρα μέρα στο Liberty παρά το τέλος της συνεργασίας τους. Η φήμη αυτή έφερε στα όριά του, τον έναν εκ των τριών μετόχων ο οποίος της διεμήνυσε πώς δε θέλει να την ξαναδεί στο μαγαζί του.
Η υπάλληλος δεν έδωσε σημασία και πήγε στο μαγαζί όπου έζησε μια κόλαση. Ο ιδιοκτήτης την τράβηξε απο το χέρι έξω απο τον χώρο και αφού τη στόλισε με γαλλικά την έσπρωξέ μπροστά σε πελάτες και συνεργάτες.
Η πρώην υπάλληλος αισθάνθηκε προσβεβλημένο καλεί την αστυνομίλίγο πρίν φτάσει το περιπολικό νιώθει το χέρι του ιδιοκτήτη πάνω στο μάγουλό της και κατόπιν να δέχεται κλωτσι
Άνθρωποι του Liber
Τν έμεινε εκεί.ύο μέρες μετά το περιστατικό, το κορίτσι απευθύνθηκε σε κορυφαίο ποινικολόγο και συναντήθηκαν στο γραφείο του στο Κολωνάκι.
fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: