ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Άναψε φωτιά στο πυροσβεστικό σώμα!!! (Pic)

Όχημά της πυροσβεστικής χρησιμοποιήθηκε σε ταινία πορνό!!!
Η νεαρή πρωταγωνίστρια με νάζι και σκέρτσο ζήτησε συγνώμη από τις αρχές...
Ήθελε απλά να νιώσει έστω και για μια φορά τη φωτιά κυριολεκτικά μέσα της. 

Ντύθηκε λοιπόν πυροσβέστης ανέβηκε σε ένα πυροσβεστικό όχημα και αφού έβγαλε ορισμένες φωτογραφίες ντυμένη γδύθηκε σιγά σιγά και έκανε έρωτα σε όλα τα πιθανά μέρη του οχήματος.
Ο λόγος για την διάσημη πορνό σταρ Charley Chase της οποίας το ντεκόρ μιας ταινίας της προκάλεσε σάλο στις Η.Π.Α.
Η νεαρή πορνό σταρ από το Κεντάκι σε ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί εμφανίζεται να ερωτοτροπεί πάνω σε πυροσβεστικό όχημα.
Κομπάρσοι στην ταινία είναι ορισμένοι από τους πυροσβέστες του τμήματός του Λος Άντζελες οι οποίοι δεν ντρέπονται να εμφανιστούν με τις στολές τους μπροστά στο φακό της κάμερας.
Μπορεί η "οσκαρική" ταινία να άρεσε στους θαυμαστές της καθώς η πορνό σταρ χρησιμοποίησε όλο το υποκριτικό της ταλέντο ωστόσο η πυροσβεστικές αρχές είχαν άλλη άποψη.

Θεωρώντας ότι προσβάλει το σώμα ξεκίνησαν έρευνες ώστε να διαπιστώσουν πως το όχημα 263 χρησιμοποιήθηκε από την παραγωγή της πορνοταινίας.
Η ίδια σε συνέντευξή της τόνισε "Ζητώ συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου. Σίγουρα δεν ήταν πρόθεσή μου να μπλεξω τους πυροσβέστες".
Δεν είναι η πρώτη φόρα που εμπλέκονται πυροσβέστες σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Το ίδιο είχε συμβεί πριν ορισμένους μήνες όταν και απολύθηκε ένας πυροσβέστης καθώς πρωταγωνίστησε σε πορνό ταινία φορώντας της στολή του!
Δείτε περισσότερα θέματα 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Whats up are using Wordpress for your site platform?

I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own.
Do you need any coding expertise to make your own blog?

Any help would be really appreciated!

my web-site :: cold sore remedies