ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Sex: αντισυλληπτικές και… συλληπτικές στάσεις!!!

Πολύ ωραίες οι σεξουαλικές εμπειρίες, αλλά αν δεν είχες και το άγχος μην τυχόν σου προκύψει κάποιο «στιγμιαίο λάθος», πιθανόν τα πράγματα να ήταν πιο ευχάριστα και πιο απολαυστικά.
Επειδή ξέρουμε πολύ καλά την αγωνία που περνάς κάθε φορά που η σύντροφός σου έχει καθυστέρηση (το’χουμε πάθει, ουκ ολίγες φορές), αποφασίσαμε να
σε απελευθερώσουμε από το στρες και σου επισημαίνουμε ποιες στάσεις πρέπει να αποφύγεις για να μην βρεθείς από εργένης, κλεισμένος σε ένα σπίτι να νταντεύεις δίδυμα.
Αν λοιπόν έχεις βγάλει τις μπαταρίες από το βιολογικό σου ρολόι και δεν επιθυμείς προς το παρόν να ψωνίζεις πάνες, τότε θα πρέπει να αποφεύγεις τις παρακάτω στάσεις του sex, που στατιστικά έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες σύλληψης.
Οι στάσεις αυτές παράλληλα συνιστώνται σε ζευγάρια με προβλήματα τεκνοποίησης. Εννοείται φυσικά πως οι στάσεις αυτές απλά έχουν στατιστικά μικρότερες πιθανότητες τερκνοποίησης, αλλά δεν αποτελούν από μόνες τους ικανοποιητική μέθοδο αντισύλληψης. Το προφυλακτικό παραμένει η βασικότερη μέθοδος ασφαλούς σεξ, μαζί φυσικά με όποιες μεθόδους έχετε επιλέξει εσύ, η σύντροφός σου και ο γιατρός σας.
Ιεραποστολική στάση

Η παραδοσιακή στάση, όπου εσύ είθισται να είσαι από επάνω. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να την κοιτάς, καταλαβαίνω ότι θέλει να νιώθει όλο το κορμί σου πάνω στο δικό της, αλλά κατάλαβε κι εσύ κι αυτή, ότι με τον τρόπο αυτό έχετε τις μεγαλύτερες πιθανότητες να τεκνοποιήσετε. Κι αυτό γιατί το σπέρμα βρίσκει άμεσα το στόχο του. Επίσης, μη διανοηθείς να βάλεις κάνα μαξιλάρι κάτω από τη μέση της, γιατί του παραχρόνου τέτοια μέρα, μάλλον δε θα κάνετε sex, αλλά βαφτίσια.
Στα τέσσερα

Κοινώς ονομάζεται και doggy style. Anyway, όπως και να το πω, εσύ θα το καταλάβεις. Το ζήτημα είναι να μην το κάνεις μέχρι …τέλους, εκτός αν έχεις ήδη πάρει μεγάααλες προφυλάξεις για την κρίσιμη στιγμή της εκσπερμάτισης. Ναι ξέρω, θα αρχίσεις τη γνωστή ιστορία «μα είναι πολύ ωραία έτσι και το απολαμβάνουμε και οι δύο και η θέα είναι καλύτερη» και όλα τα συναφή. Αν κάτι πάει στραβά, τότε ένα θα σου πω… καλά στέφανα!
Στάση κουτάλι

Πρόκειται ίσως για την αγαπημένη των ζευγαριών, καθώς μπορείς να κάνεις αργό και εύκολο sex. Ξέρεις, χωρίς ταλαιπωρία. Είστε ξαπλωμένοι και οι δύο πλαγίως κι εσύ διεισδύεις από πίσω της. Από άποψη πιθανοτήτων τεκνοποίησης, ξέχνα το. Καλύτερα να κρεμαστείς από τον πολυέλαιο.
Εκείνη από πάνω

Για να μη σου κόψουμε την όρεξη όμως εντελώς, θα σου προτείνουμε και δύο στάσεις τις οποίες θα τις κάνεις και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τόσο το πάνω, όσο και το κάτω. Και οι δύο δε βοηθούν και πολύ αν θέλεις σώνει και ντε να πιάσεις το γιο. Που φαντάζομαι, δε θέλεις.
Ξέρω, την αγαπάς αυτή τη στάση. Και ναι, μπορείς να την κάνεις άφοβα. Το σπέρμα πρέπει να κινηθεί ανοδικά και ο νόμος της βαρύτητας δε φαίνεται να συμμερίζεται απόλυτα το σκοπό του. Για να συμβεί το μοιραίο, εκείνη μετά θα πρέπει να ξαπλώσει και να βάλει ένα μαξιλάρι στους γοφούς της και… τρέχα γύρευε. Συνέχισε ακάθεκτος.
Στα όρθια

Είδες που υπάρχουν στάσεις που σου αρέσουν και δε χρειάζεται να τις αποφύγεις; Το μόνο που χρειάζεσαι στην προκειμένη περίπτωση είναι είτε να είσαι γυμνασμένος, είτε εκείνη να είναι συλφίδα.
MensLounge.gr   Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: