ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα 0-0 (video)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Κέρκυρα σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική στη Super League.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να
παραβιάσουν την εστία του εξαιρετικού σήμερα Galinovic, ενώ η ομάδα του Badovic ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς στο 66΄ αποβλήθηκε ο Osman.
Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην απειλούν ουσιαστικά τον Galinovic. Από την άλλη, στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν οι Φαίακες, ο Jacobo απομάκρυνε εντυπωσιακά στο 32΄ το σουτ του Gustavo. Η αποβολή του Osman στο 66΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα έδωσε στους Αρκάδες το αριθμητικό πλεονέκτημα. Αυτοί αύξησαν την πίεσή τους αναζητώντας το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Παρόλα αυτά, ο Mario Galinovic κρατούσε με τις επεμβάσεις του την εστία του ανέπαφη, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.
Συνθέσεις
Αστ. Τρίπολης: Jacobo, Formica, Bartolini (83΄ Ker), Κουρμπέλης, Αργυρόπουλος, Jaunito, Usero, Rayos (58΄ Egon), Τσαμπούρης, Juli, Μπακασέτας (70΄ Gonzalez)
Κέρκυρα: Galinovic, Wentzel Γραμμόζης, Gustavo, Metin (72΄ Αγρίτης), Majstorivic, Καλατζής (86΄ Hable), Κοντοδήμος, Osman, Maznov (60΄ Μπάρκογλου), Lovin
Τα highlights από το Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα 0-0 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: