ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 0-0 (video)

Στην Τρίπολη Αστέρας και Ατρόμητος έμειναν στο στείρο 0-0, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League. Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν όμως να διασπάσουν την άμυνα των παικτών του Δώνη.
Ο Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και στο 12’ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Juli δεν κατάφερε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Itandje. Ισορροπημένο στη συνέχεια το παιχνίδι με
τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους και να μην μπορούν να αναπτυχθούν σωστά. Όλα αυτά μέχρι το 25’ όταν ο Juli σούταρε από καλή θέση, όμως ο γκολκίπερ του Ατρόμητου είπε «όχι». Από εκεί και έπειτα και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο ρυθμός «έπεσε» και δεν σημειώθηκε καμία άξια αναφοράς ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν πολύ καλά και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί, αν και είχαν τον έλεγχο του ματς.
Μετά από ένα νωθρό πρώτο δεκάλεπτο στην επανάληψη, τα «αίματα» άναψαν στο 59’ με τον διαιτητή του αγώνα να ακυρώνει ορθώς το γκολ που σημείωσε ο Epstein, χρησιμοποιώντας τα χέρια του. Στο 76’ ο Αστέρας «άγγιξε» το γκολ με τον Rogério, ο οποίος έκανε πολύ ωραία ενέργεια, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πίεσαν ψάχνοντας το χρυσό γκολ. Δημιούργησαν δύο καλές φάσεις με πρωταγωνιστές τους Rogério (80’) και Usero (87’), όμως δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Itandje. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία του ματς στο 90’ με τους παίκτες του Ατρόμητου να απομακρύνουν κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή και να κρατούν έτσι το 0-0.
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης: Jacobo, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Bartolini, Πιπίνης, Usero, Κωστούλας, Rayo, Juli (56′ Rogério), Hegon (70′ Τσαμπούρης), Μπακασέτας (63′ Perrone)
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Zuela, Νάστος, Μπάλλας Τάτος (79′ Αναστασάκος), Δημούτσος (46′ Μακρής), Καραγκούνης (65′ Brito), Epstein, Μήτρογλου
Ακολουθεί σε λίγο το video με τα highlights της αναμέτρησης...
Δείτε περισσότερα θέματα 
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: