ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: Παναιτωλικός – Πανιώνιος 0-1 (video)

Για την δεύτερη αγωνιστική της Super League ο Πανιώνιος με γκολ του Kuqi στο 11’, πέρασε νικηφόρα με 0-1 από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.
Ο κόσμος του Αγρινίου δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα, προσπαθώντας να ωθήσει στη νίκη την ομάδα του Παναιτωλικού. Μόλις στο 11’ όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» το γήπεδο, καθώς ο Kuqi έγραψε το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να
αντιδράσουν και έφτασαν κοντά στο 1-1, αλλά η μπάλα ύστερα από το απευθείας φάουλ του Θεοδωρίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Ελευθερόπουλου.
Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός πίεσε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα, όμως τόσο ο Καραμαλίκης (πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα στο 46′), όσο και ο Rocha, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν μάλιστα την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς με τον Kumordzi, αλλά το πανέμορφο σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός: Cennamo, Κουτρουμάνος, Addy (85’ Γκόλιας), Αναστασιάδης, Edjenguélé, Μουμίν (46’ Σιόντης), Rocha, Boumale, Camara (46’ Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Χαριστέας
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Kvirkvelia, Jonsson, Omo, Kuqi, Kumordzi, Γουνδουλάκης (93’ Κολοβός), Σάμαρης (65’ Πετκάκης), Σιόβας, Cocalić, Milovanović (65’ Αναστασόπουλος)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανιώνιος 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: