ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: Κέρκυρα – Πανιώνιος 0-3 (video)

Σπουδαίο διπλό με 3-0 πήρε ο Πανιώνιος στην Κέρκυρα στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Kuqi πέτυχε δύο γκολ, ένα ο Γουνδουλάκης, αλλά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Estoyanoff ο οποίος δημιούργησε και τα τρία τέρματα.
Οι «κυανέρυθροι» πήραν τα ηνία του αγώνα μετά τα πρώτα 20 λεπτά και προηγήθηκαν με τον
Kuqi στο 34΄ μετά από πάσα του Estoyanoff και δεν απειλήθηκαν έως το τέλος του ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος ο Badovic πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές προσπαθώντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Οι Φαίακες δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Πανιώνιος στο 78΄ «κλείδωσε» τη νίκη με σκόρερ και πάλι τον Kuqi, με κεφαλιά. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γουνδουάλκης εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ασίστ του Estoyanoff και δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαμορφώσει ανενόχλητος το 3-0.
Σκόρερ: 34΄, 78΄ Kuqi, 83΄ Γουνδουλάκης
Συνθέσεις
Κέρκυρα: Galinovic, Gustavo, Βενέτης, Wentzel, Σακελλαρίου, Osman, Lovin, Καλαντζής (65΄ Γιάντσης), Μπάρκογλου, Metin (71΄ Λαμπρόπουλος), Αγρίτης (56΄ Maznov)
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Jonhsson, Σιόβας, Cocalic, Omo, Milovanovic (77΄ Πετκάκης), Kumordzi, Σάμαρης (89΄ Μπούζας), Estoyanoff (90΄ Κολοβός), Γουνδουλάκης, Kuqi
Γκολ και highlights από το Κέρκυρα – Πανιώνιος 0-3 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: