ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: ΑΕΚ – Εργοτέλης 1-0 (video)

Με σκόρερ τον Μάκο στο 31΄ η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Εργοτέλη στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Super League 2011 – 2012.
Το παιχνίδι απέκτησε από νωρίς πολύ καλό ρυθμό με τον Εργοτέλη να έχει τρεις μεγάλες ευκαιρίες πριν η Ένωση ανοίξει το σκορ στο
31΄ με το Μάκο να «εκτελεί» τον Pirson. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 39΄ άγγιξαν το δεύτερο γκολ, αλλά η μπάλα μετά από δυνατό σουτ του Leonardo κατέληξε στο δοκάρι. Στο β΄ μέρος ο ρυθμός έπεσε. Η ΑΕΚ δυσκολευόταν να κυκλοφορήσει την μπάλα, ενώ οι Κρητικοί επεδίωκαν να «χτυπήσουν» σε κάποια αντεπίθεση. Στο 69΄ ο Αραμπατζής κράτησε το μηδέν σταματώντας τον Κουτσιανικούλη. Στο 78΄ το σουτ του Γκέντζογλου κόντραρε στον Romano και δεν κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 85΄ ο Leonardo από κοντά αστόχησε. Παρόλα αυτά οι χαμένες ευκαιρίες δεν κόστισαν στους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι πήραν τη νίκη με 1-0.
Σκόρερ: 31΄ Μάκος
Συνθέσεις
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς, Cala, Γκέντσογλου, Μάκος, Leonardo, Carlos (60΄ Burns), Gudjohnsen (67΄ Λυμπερόπουλος), Beleck (73΄ Vargas)
Εργοτέλης: Pirson, Jovanovic, Hieblinger, Wisio, Κουτσιανικούλης, Beto, Junior, Budimir, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης (68΄ Καρελής), Romano (76΄ Chanti)
Το γκολ του Μάκου στο ΑΕΚ – Εργοτέλης 1-0 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: