ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1 (video)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική στη Super League. Ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ στο 53΄, ο Leto ισοφάρισε στο 86΄, ενώ οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν από το 3΄ με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ορέστη Καρνέζη.
Με τις χειρότερες δυνατές προϋποθέσεις άρχισε το παιχνίδι για τον
Παναθηναϊκό. Στο 3ο λεπτό ο Καρνέζης – ο οποίος πήρε τη θέση του Κοτσόλη που έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής – έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής και αποβλήθηκε. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε πήρε ο 17χρονος Καπίνος που αντικατέστησε το Simao. Παρά την αριθμητική τους υπεροχή, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά, ενώ το «τριφύλλι» επεδίωκε να χτυπήσει στης αντεπιθέσεις με τους Leto και Quincy, χωρίς αποτέλεσμα.
Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο β΄ μέρος και στο 53΄ ο Μήτρογλου με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Epstein άνοιξε το σκορ. O Ferreira προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση περνώντας τον Rudolf στη θέση του Toche. Οι «πράσινοι» έκλεισαν την ομάδα του Δώνη στα καρέ της και στο 63΄ ο Ούγγρος αστόχησε για ελάχιστα εκατοστά στην κεφαλιά που επιχείρησε. Το «τριφύλλι» έφτασε στην ισοφάριση στο 86΄ με το Leto μετά από σέντρα του Quincy, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 53΄ Μήτρογλου / 86΄ Leto
Κόκκινη: 3΄ Καρνέζης
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Zuela, Epstein, Μπάλλας (77΄ Μακρής), Τάτος, Καραγκούνης, Garcia (66΄ Δημούτσος), Μήτρογλου (85΄ Αναστασάκος)
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης (46΄ Βύντρα), Sarriegi, Boumsong, Kante, Zeca, Simao (3΄ Καπίνος), Κατσουράνης, Leto, Quincy, Toche (57΄ Rudolf)
Γκολ και highlights από το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: