ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (video)

Στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα χορταστικό παιχνίδι, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Θεοδωρίδης με πέναλτι στο 24’ και Camara στο 36’, ενώ για τους φιλοξενούμενους βρήκαν δίχτυα οι Bakayoko στο 30’ και
De Vincenti στο 34’. Να σημειωθεί πως η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έπαιζε με 10 παίκτες από το 40’ λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Rocha.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο το «θερμόμετρο» ανέβηκε όταν ο Κώτσιος πιάστηκε στα χέρια με τον Camara, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει για λίγο το ματς. Στο 24’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Θεοδωρίδης και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 30’ με τον Bakayoko να νικάει τον Cennamo και να γράφει το 1-1. Ο ΠΑΣ μετά την ισοφάριση πήρε τα πάνω του και χτύπησε εκ νέου στο 34’ με κεφαλιά του De Vincenti. Ο Παναιτωλικός δεν πτοήθηκε από την εξέλιξη του αγώνα και στο 36’ με κεφαλιά του Camara έκανε το 2-2. Στο 40′ όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Rocha. Τελικά το εκπληκτικό από άποψη θεάματος πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο ΠΑΣ «άγγιξε» το 2-3, όμως το κοντινό πλασέ του Γεωργίου σταμάτησε στο δοκάρι του Cennamo. Στη συνέχεια ο ρυθμός «έπεσε» αισθητά, με τα νεύρα να κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο. Επόμενη καλή στιγμή στο 70’, όμως ο Κηπουρός αντέδρασε σωστά στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρίδη. Στο 80’ ο ΠΑΣ σκόραρε, όμως το γκολ του ορθώς ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης ως επιθετικό φάουλ. Μέχρι το φινάλε του ματς δεν έγινε κάτι άξιο αναφοράς και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.
Σκόρερ: Θεοδωρίδης πεν. 24’, Camara 36’ / Bakayoko 30’, De Vincenti 34’
Κόκκινη: Rocha 40′
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός: Cennamo, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης (57′ Παλαιολόγος), Κούσας, Μουμίν, Rocha, Θεοδωρίδης (79′ Bamogo), Χαριστέας, Σιόντης, Addy, Camara (82′ Mézague)
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πάντος, Vanderson, Bouzid, Κώτσιος, Lila, Γεωργίου (85′ Cuevas), Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (76′ Zairi), Bakayoko, De Vincenti (68′ Becerra)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: