ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: Εργοτέλης – Ολυμπιακός 2-3 (video)

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 3-2 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για την 4η αγωνιστική στη Super League. Mirallas, Fuster και Marcano οι σκόρερ για την ομάδα του Valverde, ο Romano πέτυχε και τα δύο γκολ των Κρητικών.
Οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν, όταν στο 4΄ ο Djebbour έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά
ο Mirallas πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά ο Hieblinger στο 16΄ ήταν άστοχος για να γίνει το 2-0 στο 42΄. Ο Junior ανέτρεψε τον Mirallas μέσα στην περιοχή και ο Fuster ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι. Οι Κρητικοί επέστρεψαν από τα αποδυτήρια αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 55΄ ο Romano άφησε άγαλμα τον Costanzo και με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1. Οι πρωταθλητές στο 76΄ με τον Marcano πήραν εκ νέου αέρα δύο τερμάτων, αλλά οι γηπεδούχοι αρνούνταν να παραδοθούν. Στο 85΄ ο Romano έκανε το 3-2 μετά από δοκάρι του Jovanovic και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στα λεπτά που απέμεναν ο Ολυμπιακός κράτησε το προβάδισμα και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Κρήτη.
Σκόρερ: 55΄, 85΄ Romano / 4΄ Mirallas, 42΄ πεν. Fuster, 76΄ Marcano
Συνθέσεις
Εργοτέλης: Pirson, Wisio, Romano, Junior, Γιαλούσης (81΄ Γιαλούσης), Hieblinger (46΄ Σαρρής), Beto, Jovanovic, Φραγκουλάκης, Budimir (71΄ Κατσικοκέρης), Κουτσιανικούλης
Ολυμπιακός: Costanzo, Modesto, Παπαδόπουλος, Holebas, Μarcano, Τοροσίδης, Djebbour, Fuster (73΄ Javito), Orbaiz, Abdoun (62΄ Ibagaza), Mirallas (88΄ Mellberg)
Γκολ και highlights από το Εργοτέλης – Ολυμπιακός 2-3 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: