ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1 (video)

Για την 3η αγωνιστική της Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες». Τα γκολ του «Άγιαξ της Ηπείρου» σημείωσαν οι Bakayoko στο 21’, Γεωργίου στο 59΄ και Zairi στο 83′, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε με πέναλτι ο Τσαμπούρης στο 37’.
Μετά από ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΣ απέκτησε τον έλεγχο του ματς και άρχισε να πιέζει. Η ομάδα των Ιωαννίνων τελικά δικαιώθηκε στο 21’ όταν ο Bakayoko με σουτ νίκησε τον Jacobo και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Αστέρας ανέβασε την
απόδοσή του, δημιούργησε κάποιες φάσεις και στο 37’ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσαμπούρη. Το 1-1 ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Ανώτερος ο ΠΑΣ στο ξεκίνημα της επανάληψης προσπάθησε να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ, στο οποίο έφτασε τελικά στο 59’ με τον Γεωργίου. Ο Αστέρας προσπάθησε χωρίς επιτυχία να αντιδράσει, ενώ οι γηπεδούχοι δεν κλείστηκαν, αλλά έψαξαν και αυτοί ένα ακόμη γκολ προκειμένου να κλειδώσουν τη νίκη. Αυτό ήρθε τελικά στο 83′ με δράστη τον Zairi, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγής στον αγώνα στο 79′ και κατάφερε στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΣ να σκοράρει. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε κάτι άξιο αναφοράς και έτσι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Σκόρερ: Bakayoko 21’, Γεωργίου 59′, Zairi 83′ / Τσαμπούρης 37’ πεν.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πάντος, Bouzid, Κώτσιος, Lila, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (58′ Κυριάκος), De Vincenti (79′ Zairi), Becerra, Γεωργίου (73′ Ανδράλας), Bakayoko
Αστέρας Τρίπολης: Jacobo, Αργυρόπουλος (46′ Rayo), Κουρμπέλης, Bartolini, Formica, Λαδάκης, Usero (70′ Hegon), Kerr, Τσαμπούρης, Juli, Perrone (56′ Rogério)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: