ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: Ξάνθη – ΟΦΗ 3-1 (video)

Στα Πηγάδια η Ξάνθη επιβλήθηκε με 3-1 του ΟΦΗ σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Τα γκολ της ακριτικής ομάδας σημείωσαν οι Βασιλακάκης στο 41’, Stasiak στο 51’ και Σουάνης στο 90′, ενώ για τους Κρητικούς είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 με πέναλτι ο
Kalajdzic στο 65’.
Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και απείλησε στο 5’ με τον Chumbinho το σουτ του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο Viviani. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και έχασαν δυο ευκαιρίες με τους Marcelinho και Markovski. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη απέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των Κρητικών. Όλα αυτά μέχρι το 41’ όταν και τελικά η υπεροχή της Ξάνθης απέδωσε καρπούς με τον Βασιλακάκη να χρίζεται σκόρερ με κεφαλιά. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, αφού στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε κάτι αξιόλογο.
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 51’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με πλασέ του Stasiak. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο ΟΦΗ ανέβασε ταχύτητα, πίεσε και στο 65’ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με πέναλτι του Kalajdzic και να ξαναμπεί έτσι στο ματς. Στο 76’ η Ξάνθη απείλησε με τον Poy, όμως το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Τελικά η ακριτική ομάδα «κλείδωσε» τη νίκη της ακριβώς στην εκπνοή με γκολ του Σουάνη (90’). Έτσι η Ξάνθη πανηγύρισε το πρώτο της φετινό τρίποντο.
Σκόρερ: Βασιλακάκης 41’, Stasiak 51’, Σουάνης 90′ / Kalajdzic πεν. 65’
Οι συνθέσεις:
Ξάνθη: Viviani, Edimar, Βάλλας (89′ Σταθάκης), Stasiak, Μπέρτος, Dica, Βασιλακάκης, Mara (59′ Σουάνης), Poy, Marcelinho, Markovski (71′ Καζάκης)
ΟΦΗ: Carroll, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Πίτσος, Kalajdzic, Παπουλής, Veron (57′ Jordi López), Chumbinho, Lopez (73′ Bodor), Καμπάνταης (69′ Μάντζιος)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: