ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ 3-4 (video)

Σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστική της Super League η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-4 της Ξάνθης στα Πηγάδια. Φεστιβάλ τερμάτων, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα παρά τον δυνατό αέρα, ο οποίος και δυσκόλευε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, η Ξάνθη ευτύχησε να προηγηθεί στο 13’, στην πρώτη αξιόλογη επιθετική της προσπάθεια. «Δράστης» ο Marcelinho με απευθείας φάουλ, ένα γκολ πάντως για το οποίο ο Αραμπατζής φέρνει σημαντική ευθύνη. Μετά την ψυχρολουσία η ΑΕΚ αφυπνίστηκε και στο 23’ έφτασε στο 1-1 με ένα υπέροχο σε
εκτέλεση γκολ του Κολομβιανού Vargas. Η «Ένωση» μετά την ισοφάριση πήρε τα πάνω της και στο 38’ κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά το προβάδισμα στον αγώνα με κεφαλιά του αειθαλή Λυμπερόπουλου. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι εμφανώς σοκαρισμένοι από την εξέλιξη του ματς δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν με το 1-2 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη η Ξάνθη μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως επιτυχία. Οι γηπεδούχοι στο 61’ έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Markovski, ο οποίος νικήθηκε από τον Αραμπατζή. Η Ξάνθη συνέχισε να πιέζει και απείλησε εκ νέου στο 64’ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Σέρβο. Η «Ένωση» απάντησε στο 66’ με τον Beleck να μην μπορεί να νικήσει όμως τον Viviani. Στο 70’ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Dica, αλλά το γκολ τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικά στο 76’ αυτή που βρήκε δίχτυα ήταν η ΑΕΚ με σκόρερ τον Gudjohnsen, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-3. Πάνω-κάτω η μπάλα και στο 84’ η Ξάνθη και πάλι με τον Marcelinho, μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι μειώνοντας σε 3-2. Όμως η «Ένωση» δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της λέξη και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κλωναρίδη να γράφει το 2-4. Τρελό παιχνίδι με την Ξάνθη να σκοράρει στο 90+5’ με τον Markovski. Το 3-4 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Σκόρερ: 13’ και 84’ Marcelinho, 90+5’ Markovski / 23’ Vargas, 38’ Λυμπερόπουλος, 76’ Gudjohnsen, 90+1′ Κλωναρίδης
Οι συνθέσεις:
Skoda Ξάνθη: Viviani, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Stasiak, Dani, Βασιλακάκης (67′ Dica), Σουάνης (79′ Mara), Poy, Marcelinho, Καζάκης (57′ Markovski)
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Κοντοές, Vargas, Μάκος, Γκέντσογλου (60′ Jose Carlos), Guerreiro, Λυμπερόπουλος (75′ Gudjohnsen), Beleck (88′ Κλωναρίδης)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: