ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Έγκυος η Ζέτα Μακρυπούλια; [video]

Έντονες είναι οι φήμες για εγκυμοσύνη της Ζέτας Μακρυπούλια. Δείτε το βίντεο σχετικά με την έγκυο Ζέτα Μακρυπούλια.
Το καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έλειψε λεπτό από τις συναυλίες του Μιχάλη Χταζηγιάννη καθώς τον ακολούθησε τόσο στην Ελλάδα όσο και

στην Κύπρο.
Το ζευγάρι Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης απόλαυσαν ρομαντικές και τρυφερές στιγμές χωρίς όμως να τους απασχολεί πια καθόλου το γεγονός ότι οι φωτογράφοι τους κηνυγούσαν παντού.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννη και η Ζέτα Μακρυπούλια ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη. Οι οικογένειές τους έχουν γνωριστεί και όλα δείχνουν πως πηγαίνουν για το επόμενο μεγάλο βήμα της σχέσης τους. Οι φήμες για επικείμενο γάμο Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια ολοένα και φαιντούνουν ειδικά μετά από δηλώσεις και των δύο που εκφράζουν την βαθιά τους αγάπη.
«Γάμος δεν είναι αυτό που ζω; Δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να υπάρχει. Η τελετή; Όταν ζεις με έναν άνθρωπο μαζί, μοιράζεσαι την καθημερινότητα, κάνεις κοινά σχέδια, δεν είναι γάμος; Δεν νιώθω να διαφέρει η ζωή μου πολύ από αυτό. Ζω απόλυτα δεσμευμένη και νιώθω παντρεμένη», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια.
«Δεν μπορώ να πω ότι βαράει το καμπανάκι του πατέρα σε μένα, αλλά όποτε σκέφτομαι την εικόνα των παιδιών, μου προκαλεί ευχαρίστηση η εικόνα. Τα παιδιά ολοκληρώνουν μία σχέση», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και δήλωσε πως θεωρεί ότι η αγαπημένη του θα γίνει πολύ καλή μητέρα. «Η Ζέτα θα είναι ιδανική μητέρα όπως είναι και ιδανικός άνθρωπος», σημείωσε χαρακτηριστικά εκείνος σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που οι δυό τους πέρασαν την είσοδο γνωστού μαιευτηρίου. Το ζευγάρι Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης, έγινε αμέσως αντιληπτό, αλλά εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν εκεί για να επισκεφθούν κάποια γνωστή τους που γέννησε. Έτσι, φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να γίνουν σύντομα γονείς.
«Στον Μιχάλη βλέπει πλέον τον πατέρα των παιδιών της. Είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, αισθάνεται για πρώτη φορά στη ζωή της πως έχει βρει το άλλο της μισό. Δίπλα του νιώθει ασφάλεια, τον θαυμάζει πολύ και δεν μπορεί πλέον να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εκείνον», είχε δηλωσει άνθρωπος του περιβάλλοντός της Ζέτας Μακρυπούλια.
Δείτε το βίντεο για την εγκυμοσύνη της Ζέτας Μακρυπούλια:

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: