ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Δραματικές ώρες – Πατέρας κρατάει όμηρο την κόρη του και απειλεί να ανατινάξει το κτίριο-video


Ο δράστης έχει κλειστεί σε γραφείο δικαστηρίου στο Σίδνεϊ και φοράει περούκα δικαστή.
Λέει πως έχει μαζί του μια τσάντα με βόμβα.

Σκηνές τρόμου επικρατούν έξω από το δικαστικό μέγαρο της περιοχής Παραμάτα του Σίδνεϊ. Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 45 ετών κρατάει όμηρο την κόρη του που πιστεύεται πως είναι 12 ετών μέσα σε γραφείο του δευτέρου ορόφου στο δικαστικό μέγαρο.
Όπως μεταδίδουν συνεχώς τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ο δράστης εμφανίζεται που και που στο παράθυρο χωρίς μπλουζάκι ενώ φοράει και περούκα δικαστή.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο δράστης έφτασε στο κτίριο και είπε στον φρουρό ότι κρατάει βόμβα και ζήτησε να ανέβει στο γραφείο ενός δικηγόρου. Μαζί του είχε και την κόρη του. Όταν έφτασε εκεί απείλησε ότι θα ανατινάξει τον χώρο αν δεν κάνουν ότι του ζητήσουν.
Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής αρνήθηκε να αποκαλύψει ποια είναι τα αιτήματα του δράστη. Σε ότι αφορά την κατάσταση που βρίσκεται το κορίτσι ο αστυνομικός διευθυντής είπε πως ο δράστης ανέφερε στους διαπραγματευτές πως είναι “όσο καλά μπορεί να είναι κανείς”!
Η σκηνή έχει αποκλειστεί και οι διαπραγματευτές προσπαθούν να τον πείσουν να παραδώσει πρώτα το κοριτσάκι και στην συνέχεια να παραδοθεί.

newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: