ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΚ: Γνωστό μοντέλο σκοτώθηκε σε τροχαίο! (video)

Έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα η 25άχρονη Κάλη Μουλκιώτη…
Σοκ προκαλεί στον χώρο της μόδας και γενικά της σοουμπίζ ο θάνατος της 25χρονης καλλονής Κάλλης Μουλκιώτη, η οποία απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε στην Ποσειδώνος τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Ήδη στο facebook δεκάδες φίλοι της μιλούν για τον σπάνιο χαρακτήρα της νεαρής φοιτήτριας της Φιλοσοφικής Αθηνών, η οποία φιλοδοξούσε να

κάνει καριέρα στο μόντελινγκ αλλά και στην δημοσιογραφία, ενώ είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς κερδίζοντας ουκ ολίγα στέμματα με την ακαταμάχητη εξωτερική της εμφάνιση.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό της στην παραλιακή όταν για άγνωστο λόγο το αμάξι ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε προστατευτικό διάζωμα και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.
Είναι προφανές ότι δεν πρόλαβε να αντιδράσει και απανθρακώθηκε, αφού όταν έφτασε η Πυροσβεστική ήταν ήδη πολύ αργά. Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο πρώτος που έσπευσε στο σημείο ήταν ο πατέρας της, που δεν μπορούσε φυσικά να συνειδητοποιήσει ότι το καμάρι του, που με τόσο κόπο μεγάλωσε όλα αυτά τα χρόνια, είχε φύγει τόσο ξαφνικά από την ζωή.
Η Κάλλη Μουλκιώτη είχε ήδη συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές μόδας που έλεγαν τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπό της. Στο facebook υπάρχουν φωτογραφίες με πολλά και γνωστά επώνυμα μοντέλα, με τα οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις και δηλώνουν συγκλονισμένα από την είδηση του χαμού της.
Μεγάλωσε στο Μαρούσι και είχε αναδειχθεί Miss Bikini το 2005 και Miss Young έναν χρόνο αργότερα. Δυστυχώς, για την οικογένειά της έμειναν μόνο φωτογραφίες από ευχάριστες στιγμές σαν και αυτήν, να θυμίζουν τις όμορφες στιγμές και τις χαρές της. Και να κάνουν ακόμα πιο βαρύ τον πόνο και το πένθος για τους δικούς της ανθρώπους...

Το διαβάσαμε στο Star.gr
Το μοντέλο Κάλλη Μουλκιώτη η 25χρονη που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: