ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τα πιο παράξενα ρεκόρ Γκίνες! (video)

Άλλες φορές θέλει κόπο άλλες φορές τρόπο ενώ κάποιες άλλες απλώς συμβαίνει. Όπως και να χει κάποια πράγματα δικαίως έχουν πάρει μία θέση στα βραβεία ρεκόρ Guinness!
Αν κάποιος θέλει να κρύψει τη
Σκάιπ Μπρόμπερ μία νεαρή από τη Νέα Ζηλανδία δε θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα αφού η συγκεκριμένη κοπέλα χωράει ακόμα καιστην πιο μικροσκοπική βαλίτσα. Τόσο μεγάλη ελαστικότητα έχει!
Το αποκαλούμενο κορίτσι λάστιχο χωράει επίσης και μέσα από μία ρακέτα!
Η Άιβιν Ντάγκλας από τη Νέα Ορλεάνη είναι άλλο ένα κορίτσι που κέρδισε δικαίως μία θέση στα Guinness λόγω των μαλλιών της. Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει τα μακρύτερα αφρο μαλλιά στον κόσμο που είναι 1 μέτρο και 32 εκατοστά. Φανταστείτε πόσα κιλά σαμπουάν χρειάζεται…
Κι αν νομίζετε πως βραβείο παίρνουν μόνο οι άνθρωποι κάνετε λάθος! Όχι ένα ούτε δύο αλλά δεκατρία σκυλάκια απέδειξαν πως διαθέτουν συγχρονισμό και άψογο συντονισμό αφού ταυτόχρονα έκαναν σκοινάκι! Η ιδιοκτήτριά τους βέβαια είναι Γιαπωνέζα ιδιοκτήτρια τσίρκου.
Μια θέση στα βραβεία πήρε και ένα βιολί το οποίο έχει ύψος 5 μέτρα και πλάτος 1, 45. Μη το βλέπετε έτσι και τρομάζετε. Παρόλο το μέγεθός του δεν εμποδίζει κάποιους να το χρησιμοποιήσουν! Βέβαια χρειάζονται τρεις άνθρωποι για να το κάνουν να λειτουργήσει: ο ένας το κρατάει και οι άλλοι δύο κρατάνε το δοξάρι.
Το όργανο ζυγίζει 100 κιλά και η δημιουργία του κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν. Όχι ένας ούτε δύο αλλά δώδεκα οργανοποιοί για να το κατασκευάσουν. Δεν πήγαν τσάμπα οι κόποι τους αφού το βιολί καταχωρήθηκε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness.
Τέλος βλέποντας κανείς αυτή την πίτσα, διαπιστώνει ότι δεν μπορούν να τη φάνε λιγότερα από 100 άτομα. Και αυτό γιατί το μάκρος της είναι ένα μέτρο και 37 εκατοστά ενώ περιέχει αρκετά κιλά σάλτσα, πιπεριές, μανιτάρια και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: