ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Xάντμπολ: Εκτός Champions League η ΑΕΚ...

Το εμπόδιο του "κακού δαίμονά" της, Παρτιζάν Βελιγραδίου, απέτυχε να περάσει η ΑΕΚ, ώστε να μπει στους ομίλους του Champions League στο χάντμπολ ανδρών.
Στο πλαίσιο του Α΄ προκριματικού ομίλου, που διεξάγεται στο Πρέσοφ της Σλοβακίας η Ένωση ηττήθηκε, με
26-25 από τους Σέρβους και... αποχαιρέτησε το μεγάλο όνειρο. Πέρυσι η ελληνική ομάδα είχε αποκλειστεί από την συγκεκριμένη ομάδα με δύο ήττες στα προημιτελικά του Challenge Cup.
Την Κυριακή (4/9) στις 16:30 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Τατράν Πρέσοφ (Σλοβακία)-Πόρτο (Πορτογαλία) για την τρίτη θέση του ομίλου που οδηγεί (όπως και η δεύτερη) στον γ’ γύρο του EHF Cup (Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας). Η τέταρτη θέση οδηγεί στο β’ γύρο του EHF Cup.
Η Ένωση κρατούσε την τύχη στα χέρια της σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα, αλλά της έλειψε αρκετά το περιφερειακό σουτ και η πιο έμπειρη Παρτιζάν πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους.
Το ματς ήταν συναρπαστικό μέχρι το τέλος. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του οι Σέρβοι προηγήθηκαν με 26-24. Με παίκτη παραπάνω η ΑΕΚ μείωσε 26-25 περίπου 1 λεπτό να απομένει ακόμη για την ολοκλήρωση του ματς.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι Σέρβοι "ροκάνισαν" τον χρόνο, η μακρινή πάσα του Κουλούρηυ προς τον Μπακαούκα κατέληξε σε χέρια αντιπάλου και μαζί η πρόκριση στον αυριανό μεγάλο τελικό (19:00).
www.woop.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: