ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Φιλικό: Πυρσός Γρεβενών - Ηρακλής 1-3 (30/10/2011)


Αισιόδοξα μηνύματα από τους "μικρούς"
Φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας πραγματοποίησαν ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής οι παίκτες του Χρήστου Φράγκου την Κυριακή 30/10 στα Γρεβενά, κόντρα στον τοπικό Πυρσό. Το νεανικό σύνολο που αντιπροσωπεύει πλέον τον Ηρακλή, ανταπεξήλθε επάξια στις απαιτήσεις του αγώνα και απέσπασε τη νίκη με σκορ 3-1 κάνοντας την ανατροπή. 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16΄ με τον Χαραλαμπίδη, όμως στη συνέχεια ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσια με τον Θώριαν.

Στην επανάληψη,
 οι «κυανόλευκοι» κάνοντας αλλαγές στο σχηματισμό της ομάδας τους, ανέβασαν κι άλλο τις στροφές με αποτέλεσμα να πετύχουν ακόμη δυο γκολ.
Η παρουσία των 300 και πλέον φιλάθλων, που παραβρέθηκαν στο φιλόξενο γήπεδο των Γρεβενών ζέστανε την ατμόσφαιρα και έδωσε κίνητρο και στις δυο ομάδες να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο για την νίκη.
Ο Ηρακλής όμως, όντας ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και πραγματοποιώντας εξαιρετικά θετική εμφάνιση, επικράτησε δίκαια με 1-3, στέλνοντας εμφατικά μηνύματα σε όλους όσοι αμφισβητούν τις ικανότητες των «μικρών» σε ηλικία ποδοσφαιριστών του «Γηραιού» να ανταποκριθεί στη πρόκληση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Δ΄ κατηγορίας, στην οποία εξωθήθηκε να αγωνίζεται την φετινή χρονιά…

Το βίντεο επιμελήθηκε ο γρεβενιώτης Γιώργος Βλαχόπουλος www.greveniotis.gr
Σαφώς και αξίζει να υπογραμμιστεί το ξέσπασμα του Χρήστου Φράγκου στις κάμερες των δημοσιογράφων που παρακολούθησαν τον αγώνα και κατέγραψαν τις δηλώσεις του.
"Τα παιδιά αξίζουν και πρέπει να στηριχτούν" υπογράμμισε με νόημα για να συμπληρώσει ότι "σαφώς και η ομάδα χρειάζεται προσθήκες, όμως τα παιδιά χρειάζονται την ηθική και ουσιαστική υποστήριξη γιατί απέδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν".
Τα γκολ:
16΄ Χαραλαμπίδης 1-0, - 35΄ Θώριαν 1-1, 55΄ Ηρακλής 1-2, 80΄ Σαμπανίδης 1-3
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αλλυσανδράτος, Τσαρτσαρής, Γκέτσιος, Κυριακίδης, Μπόλος, Κοτζατίσογλου, Γεωργίου Α., Χαραλαμπίδης, Μπλάντος, Δούμας, Τζερεμές, Αγωνίστηκαν και οι: Καραλίβανος, Ζολώτας, Αλεξανδρής, Δρομπούρας, Μακρής, Ζιάγκας, Πουρνάρας, Γεωργίου Χ., Πολύζος.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κωφός, Κουτσιώλης, Λεφίδης, Πόπτσης, Ηρακλής, Καρανδρέας, Σαράφογλου, Μαυρίδης, Ιορδανίδης (5΄ Κρυστάλλης), Τσιλιανίδης, Θώριαν. Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Ραφαηλίδης, Δεδούδης, Φεντάνης, Κασσίδης, Σαμπανίδης, Κουλιούδης, Σωτήρης, Βογιάνος.









Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από: 
vatolakkiotis.blogspot.com











Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: